Danes bi želel z vami deliti mojo osebno izkušnjo. Opažam, da veliko ljudi bere in posluša razne video vsebine, uporablja razne tehnike, kar jim daje včasih dober občutek, da nekaj delajo, pa vendar ni konkretnih premikov in rezultatov.

Sam nikoli nisem razmišljal o sebi kot o človeku, ki bi trpel za depresijo, nisem jemal zdravil, pa vendar so bile ves čas borbe, ki se na različnih področjih nadaljujejo še danes.

Moja mama je imela šibke živce, takšna je bila takrat njena diagnoza v tistem času. V glavnem bila je živčna, nervozna, prestrašena in ves čas napeta. Občasno je jemala tablete za živce, redno pila čaje. V sebi je imela nešteto strahov, ves čas se je bala, da se bo kaj zgodilo, da se bo nam kaj zgodilo, večkrat razmišljala o samomoru, velikokrat nas čustveno izsiljevala, da se bo ona kar ubila, ker je nihče nima rad in veliko jokala. Umrla je pred 16 leti za rakom.

Sam se podedoval precej njenega pesimističnega pogleda na svet in kritičnosti. V težkih trenutkih se mi je včasih zgodilo, da sem si zaželel, da nisem več živ. Pred leti sem bil po končani partnerski vezi tako razočaran in brez volje, da sem en mesec dobesedno preležal v postelji, ker nisem imel motivacije, da vstanem. Sem vstal enkrat dnevno, da sem odšel na enourni tek, da sem se utrudil in sem lahko zvečer spal.

Nekaj let nazaj sem skoraj bankrotiral in na dan so prišli strahovi, za katere nisem sploh vedel, da obstajajo. Imel sem bančne izvršbe, grozilo mi je celo, da mi fizično rubijo, pa ni bilo kaj. V meni se je dogajal boj za preživetje. Imel sem občutek, da če bi res kdo takrat prišel k meni rubit, bi bilo zanj življenjsko nevarno. Kasneje sem energijsko ugotovil, da je bil to strah, ki sem ga “podedoval” od moje babice, ko so leta 1942 Nemci prišli domov in v taborišče odpeljali mojega dedka. Strah in bitka za preživetje.

Takrat so me rešile razne energijske tehnike in reprogramiranje. Imel sem srečo, da je bilo takrat za mano že 25 let osebne rasti, dela na sebi ter 6 let intenzivnega vsakodnevnega treninga Energije. V mladosti, do 18 leta sem bil vrhunski športnik, potem sem se začel ukvarjati z borilnimi veščinami, tako, da mi trdo delo in trening nista tuja. Ko sem imel največje strahove in ponoči nisem mogel spati, sem imel celo noč na glavi slušalke in sem poslušal afirmacije in pozitivna sporočila.

Preizkusil sem ogromno tehnik, ki večinoma niso delovale zame. Imel sem srečo , da sem imel božjo zaščito in vodstvo, da sem vedno v pravem trenutku našel navodila za naslednji korak, mentorja, ki me je vodil in pripeljal čez prepad.

In uspelo mi je. Danes sem blagoslovljen s srečnim partnerstvom in delam najboljše delo na svetu. Drugim pomagam, da lahko s pomočjo sistema Štirih Energijskih stebrov Uspeha, ki sem jih razvil v tem času, dosežejo cilje, ki si jih želijo in začnejo živeti srečno življenje. Verjamem, da je vse energija je vse možno rešiti s trdim delom, s pomočjo Energije in pravega sistema dela.

Če berete knjige (npr. Louise Hay), poslušate razne motivacijske govornike, uporabljate tehnike in metode, vendar stvari nekako ne delujejo, je to zaradi tega, ker so zadeve premalo močne. Energija je premalo močna, da bi lahko presekala tok strahu, depresije ali negativne energije. Življenje je kot kopalnica. Lahko jo očistiš z jabolčnim kisom, vendar, če je preveč umazanije in vodnega kamna potrebuješ “Mr. Muscolo”!

Similar Posts