Včasih ima človek občutek, da mu tisto, kar si najbolj želi, življenje najbolj odmika.

Zakaj bi ti vesolje v srce položilo sanje, če ne bi imel možnosti, da jih uresničiš?

To vprašanje sem si postavljal dolga leta. Že v mladosti sem želel imeti družino, želel sem ustvariti čudovito partnerstvo.

Do dvajsetega leta si sicer s tem nisem veliko belil glave, ker sem imel fokus na vrhunskem športu in kasneje fakulteti. In potem sem se odločil, da je čas, da poskrbim tudi za to.

Takrat se je začelo. Moje iskanje in hrepenenje. Ki me je privedlo do prvega zakona. Že kmalu sem se začel spraševati. Kaj sem zagrešil Bogu in življenju, da sem si našel takšno partnerko? Po prvem letu sva se razšla.

Poskus številka dve se je začel precej bolj obetavno. Skupaj sva bila kar nekaj let. Pa vendar. Na začetku nama je bilo precej težko in bolj, kot so se nama stvari odpirale, več sva se prepirala. Rabil sem skoraj leto dni, da sem prebolel dejstvo, da sva šla narazen.

Ni bilo boleče to, da sva šla narazen, ker sem videl, da se nisva znala iti partnerstva, bolelo me je to, da sem hrepenel in si želel in mi ni uspevalo. Hrepenel in si želel, pa nisem vedel kako. Kaj sem zagrešil Bogu in življenju, da mi ne gre?

Naprej sem imel še nekaj poskusov. Hrepenel sem in želel, nato pa začel še raziskovati in se učiti.

Danes dvajset let kasneje, sem srečen. Imam čudovito partnerstvo. S partnerko gradiva skupno vizijo in živiva najino poslanstvo.

Kaj sem se naučil skozi mojo pot?

Partnerstvo je sposobnost, ki se jo MORAŠ naučiti. Če tvoji starši niso bili srečni in izpolnjeni, te tega niso mogli naučiti. Lahko misliš, da boš delal drugače, kot so oni in bo šlo, pa ponavadi ni to to. Ponavadi imamo napačna pričakovanja, ne razumemo partnerske komunikacije in nimamo modela, nekoga, ki je srečen in uspešen.

Dobra stvar je, da se tega LAHKO naučiš in nikoli ni prepozno. Vsak dan sem presenečen, kako malo ljudi razmišlja, da se je potrebno na področju partnerstva ves čas izobraževati. Tako, kot vsak lahko postane uspešen v poslu, lahko vsak postane uspešen v partnerstvu. “Naravnih” talentov za partnerstvo je toliko kot “naravnih” podjetnikov milijonarjev. Zelooo malooo. Vsi ostali imajo mentorja.

Če hočeš spremeniti svoje življenje, če hočeš spremeniti svoje partnerstvo, potrebuješ VEČ energije. Več pomeni, več, kot jo imaš trenutno, sedaj. Drugače bi to že naredil.

Več energije potrebuješ, da lahko spremeniš svoje razmišljanje, prepričanja in podzavestne programe. Da premagaš strahove in dvome, da nam ti bo uspelo in da ne boš zmogel. Več energije, da se lahko dvigneš nad trenutno situacijo, ostaneš pozitiven in začneš delati drugače.

Sam sem znanje in razumevanje dobil preko knjig in delavnic ter dela z mentorji. Več energije pa mi je omogočila posebna tehnika povezave z Univerzalno Inteligenco, katero sedaj tudi predajam naprej.

Mislil sem, da nikoli ne bom srečen v partnerstvu, pa sem našel pot. In sedaj to pot delim naprej. In če je uspelo meni, verjamem, da lahko tudi vam. Še lažje. Korakov ne potrebujete več iskati, so že prehojeni.

Dovolite si živeti sanje in zaživeti srečo. Jaz sem hvaležen za njih vsak dan. In mogoče vas lahko pospremim na tej poti.

Similar Posts