“Kaj pa najboljše skuhaš?” sem vprašal Tino.

“Moji se nikoli ne pritožujejo,” je odvrnila samozavestno. “Moj ima rad vse, kar mu skuham!”

“Mislim, da to ne bo držalo,” sem ji odvrnil. “Moški nekaterih stvari ne povedo po resnici!”

“Ga bom naslednjič vprašala,” je odvrnila Tina. “Ali mi res ne pove po resnici!”

“Ne razumem, kaj bi rada s tem dosegla. Zakaj mi ne verjameš? Če sem ti povedal, da moški tako deluje, potem tudi če ga vprašaš, ne boš dobila drugačnega odgovora. Z moškim se je potrebno pogovoriti na drugačen način.

Moški najbolj cenimo MIR in če ni res potrebno kaj drugače, naredimo vse, da imamo svoj mir. Poslušamo, se strinjamo, naredimo kar nam je rečeno.

Veliko žensk zmotno misli, da obvlada komunikacijo s svojim moškim. Ker na nek način dobijo odziv, ki si ga želijo. Ne zavedajo pa se, da mogoče njihov moški ni srečen, se strinja ali se umakne, samo, da ima svoj mir.

Podobno je včasih, ko želi ženska razčistiti ali jo partner vara. “Ga bom vprašala!” Lahko ga vprašaš, povedal pa ti bo to, kar ti vedno pove. Mogoče nisi pripravljena na drugačen odgovor. Moški se zaveda, da je cena drugačnega odgovora včasih prevelika, da bi ga bil pripravljen dati.

Ženska v odnosu si želi biti sprejeta, slišana in razumljena. To je za nas moške precej zahtevna naloga in ženska, ki razume moško-žensko komunikacijo, moškemu lahko pri temu zelo pomaga.

Moški ne rabimo biti razumljeni, želimo pa biti sprejeti in slišani. Če čutimo, da s strani svoje partnerke tega ne bomo dobili ali pa celo, da se bo mogoče čemu posmehovala, pač o stvareh ne govorimo.

Veliko žensk se pritožuje, da se njihov partner ne zna odpreti. Ne zna odpreti ali pa ne odpre, ker pričakuje in čuti, da ne bo sprejet.

Ženskam je jasno, da jih moški ne razumemo, ne znamo poslušati in še težje znamo podpreti. Večinoma pa jim ni jasno, da tudi one moškega ne znajo poslušati in razumeti. In velikokrat so presenečene, da mogoče njihov način komunikacije in podajanj za moškega enostavno ni pravi.

Ko se naučimo partnerske govorice in komunikacije, lahko postavimo naše partnerstvo na drugačen nivo. Še prej pa moramo Energijsko pozdraviti naše rane in poškodbe, ki smo jih dobili na področju partnerstva v naših odnosih.

Ko se energijsko pozdravimo, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

PS. Pri zdravljenju energijskih poškodb in partnerski komunikaciji, ki resnično deluje ti zagotovo lahko pomaga Energijska Terapija. Za več informacij me kontaktiraj!

Similar Posts