“Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.” (Miran Peterman)

Ključ (ideal) uspešnega partnerstva je, da najprej sami dosežemo neko osebno zrelost in uspešnost v življenju, postanemo srečni in znamo uživati življenje in potem najdemo partnerja, ki je na podobnem osebnem nivoju in skupaj z njim delimo življenje.

V praksi pa so ponavadi stvari precej drugačne. V partnerstvo vstopimo nepripravljeni, z nejasnimi pričakovanji, preteklo prtljago, velikokrat energijsko poškodovani in zaradi tega stvari ne tečejo, kot bi želeli. Vendar ni prepozno!

Pred leti sem bil v partnerstvu, kjer sva se skoraj pobila. Za mirno ločitev sva potrebovala odvetnika.

Bil sem v partnerstvu, kjer sva v štirih letih štirikrat šla narazen in štirikrat skupaj. Vrtela sva se v krogu in nisva znala naprej. Na koncu sva šla narazen.

Bil sem v partnerstvu, kjer je navzven vse izgledalo čudovito in bi večina ljudi ostala skupaj. Ugotovila sva, da imava različne interese in ne bova mogla drug drugega resnično osrečiti. Zato sva šla narazen.

Sedaj sem v partnerstvu, ki je čudovito. Sem na začetku. Novem začetku. Star sem 50+ let. Pa to ni pomembno. Živiva v apartmaju, ki še ni najin. Pa to ni pomembno. Nimava še otrok. Pa to ni pomembno. PS. Pridejo v pravem času.

Pomembno je, da nikoli ni prepozno za pravo stvar, pravi korak, nov začetek. Ne glede ali ga želiš narediti v tvojem trenutnem partnerstvu, kjer si že skoraj obupal/a ali želiš popolnoma novo partnerstvo, na drugačen, pravi način. Nikoli ni prepozno za pravo stvar, pravi korak, nov začetek.

Sedaj sem v partnerstvu, ki je čudovito. Skupaj gradiva najino poslanstvo. Živiva svoje sanje in drugim pomagava zgraditi čudovito partnerstvo!

“Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, uspešna in samostojna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo.” Za več informacij me kontaktiraj. Lahko ti pomagam.

Similar Posts