“Želim si drugačnega partnerstva,”, je povedala Tina.

“Želim si njegove bližine, objemov, dotikov, intimnosti, želim si ga čutiti, želim se čutiti sprejeto in ljubljeno,” je dodala.

“Koliko časa pa sta že skupaj, pa sta kdaj to že doživela?” sem jo vprašal.

“Mogoče na začetku, ko sva bila zaljubljena. Skupaj sva dobrih deset let. Občutek imam, da že celo večnost. Nekako čutim, da mu nisem več tako privlačna, on pa se nikakor ne zna odpreti, ne pridem do njegove globine. Oba izhajava iz povprečnih družin. Moj oče in mama sta imela skoraj vzporedni življenji, živela sta drug mimo drugega. Ona je skrbela za hišo in bila večino časa v kuhinji, on pa okoli hiše in njegovem svetišču, delavnici. Nikoli nisem videla, da bi se držala za roke, nikoli jih nisem videla objeta, redko sta drug drugega globlje pogledala.

Sama nočem takšnega življenja. Imava enega otroka, prišla sva v zrela leta, a vendar čutim, da imam pred sabo še celo življenje. In nočem ga preživeti na tak način, kot moja mama. Po drugi strani pa ga imam rada in ne bi želela oditi iz tega odnosa. Zagotovo mora biti način, da se to spremeni, kajne?” je obupano vprašala.

“Kaj pa ste že poskusili, da bi se spremenilo?” me je zanimalo.

“Na sebi delam že nekaj časa. Sama sem se precej spremenila, popolnoma drugače gledam na sebe in na življenja. Postavila sem se na prvo mesto. Berem knjige in grem včasih na kakšno delavnico. Ves čas spremljam kaj se dogaja na tem področju preko socialnih omrežij,” je povedala Tina.

“In kako se na to odziva vaš partner?” sem jo vprašal.

“Načeloma je v redu. Opazuje in ne reče ničesar. Globljih stvari se ne pogovarjava. Nekajkrat sem se mu poskušala približati, pa nekako ostaja zaprt. Čutim neko distanco med nama. Pa vendar se nisem sprijaznila s tem in verjamem, da lahko tudi midva narediva korak naprej, da začutiva drug drugega, da doživiva življenje kot ljubeča partnerja. Kaj lahko še narediva?” je zanimalo Tino.

“Naše življenje je takšno, kot je naša energija,” sem ji povedal.

“Doslej ste delala na sebi, nabirala znanje, spreminjala razmišljanje in odnos do življenja in sebe, pa vendar, če ne spremenite svoje energije, niste nič naredila!

“Kako to mislite?” je vprašala Tina.

“Naše življenje, naši odnosi in vsi naši rezultati v življenju so takšni, kot je naša energija. In naša energija je takšna, kot so naši podzavestni programi, ki upravljajo naše življenje. Če želimo spremeniti svoje življenje, moramo spremeniti svoje energijske programe in našo energijo!

Naši programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari, oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje. In ker velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih programov, v življenju delamo napake, v partnerstvu se napačno odzivamo, napačno tretiramo partnerja, ne znamo se pogovarjati in zaradi tega energijsko in čustveno drug drugega poškodujemo. In če želimo narediti spremembo, moramo najprej spremeniti te naše energijske programe in se energijsko pozdraviti”

“Kako pa lahko to naredimo?” jo je zanimalo.

“Tina, najhitreje je, če vam nekdo pomaga, nekdo, ki se s tem ukvarja in ima energijske sposobnosti. Sam strankam pomagam preko energijskih terapij. Vsaka terapija, ki traja približno šestdeset minut, je sestavljena iz energijskega zdravljenja, kjer se zdravijo vaše čustvene in energijske poškodbe in spreminja vaša energija. Pri tej terapiji lahko občutite mravljince, toploto, nekateri pa tudi fizično občutijo energijo. Gre za zelo globinski in močan proces. Drugi del energijske terapije pa je energijsko reprogramiranje. Izgleda kot pogovor, ki pa poteka v močni energijski atmosferi in se zaradi tega spreminjajo vaši energijski programi. Poleg tega pa lahko doživite nove uvide in ahaje glede situacij, dogodkov in odnosov. Najboljše rezultate lahko doseževa pri nekaj mesečnem delu, da se lahko energijski proces in zdravljenje v celoti izvede.”

“Kako pa to vse skupaj poteka? Ali potrebujeva biti prisotna oba s partnerjem? Kaj pa, če se moj partner ne bo strinjal?” je vprašala Tina.

“Tina, kar brez skrbi,” sem jo potolažil. “Terapije potekajo preko spletne video konference. Energija deluje in je dovolj močna, da ne rabite biti v živo, kar je tudi praktično in vam vzame bistveno manj časa, kot pa osebni obiski kakega centra. Po mojih izkušnjah je dovolj, da je prisoten in dela eden od partnerjev. Ko se začnete spreminjati, ko se začne spreminjati vaša energija, je med vama in partnerjem most in začne se spreminjati tudi on. Kar nekaj je takih primerov, ko na začetku ni bilo ničesar in se partner ni odzival, nato pa po nekem trenutku, čudež in se vse spremeni. Čudež je Energija, ki dela čudeže.

“In kaj lahko pričakujem od terapije? me je vprašala.

“Cilj je, da prebudimo vaše partnerstvo, da mu damo novega zagona! Ko spremenimo energijo v našem življenju, se naše življenje spremeni. Pa, da ne bo zvenelo preveč abstraktno, greva po vrsti. Najbolj pomemben del mojega šestmesečnega programa je energijsko zdravljenje čustvenih in energijskih poškodb, ki so nastale v času našega življenja. Zaradi njih smo bistveno bolj občutljivi, ranljivi in hitreje odreagiramo na vse, kar se nam dogaja v odnosu. Včasih kar eksplodiramo, ko nam partner nekaj reče ali ko se nekaj zgodi. Zaradi vsega tega postanemo tudi utrujeni in otopeli. In energijska terapija deluje tudi na to. Ko postane naša energija sveža, obnovljena, se zopet začnemo veseliti življenja, postavimo si nove cilje in imamo zopet željo po novih doživetjih. In drugi del je energijsko reprogramiranje programov, zaradi katerih so te poškodbe in situacije v naših partnerstvih sploh nastale. Ogromno stvari se nam zgodi in večinoma delujemo podzavestno in se ne zavedamo in ne vidimo, da bi karkoli delali narobe. Samo rezultati, ki jih imamo, partnerstvo in odzivi, ki jih dobivamo, nam kažejo drugačno sliko. Včasih dobim vprašanje ali lahko vse to spremenim sam/a. Načeloma, teoretično da, vendar, če bi lahko, bi to že naredili.

Torej Energijsko zdravljenje in energijsko reprogramiranje sta tista, ki lahko spremenita vaše življenje, vaše partnerstvo in vašo prihodnost. Sreča in ljubezen, spoštovanje in razumevanje, bližina in sprejemanje so tisto, kar si zaslužite in kar vam pripada.”

Similar Posts