Ko se partnerstvo znajde v krizi je potrebno poznati prave korake

Ko se partnerstvo znajde v krizi je potrebno poznati prave korake, kako ga pozdraviti, kako se dvigniti in kako dvigniti odnos.

Da, tudi partnerstvo potrebuje zdravljenje. Energijsko zdravljenje. Nisem še zasledila, da bi se, kakšen strokovnjak dotikal tega najbolj pomembnega vidika, energijskega zdravljenja partnerstva, vem pa, da je to ključ zdravljenja partnerstva, ki ga izvajava z Miranom in ki resnično deluje!

 

Kaj torej storiti, ko se partnerstvo znajde v krizi?

Danes želim s tabo podeliti tri malo poznane korake, ki bi jih moral vedeti prav vsak.

Najprej pa poglejmo, kaj partnerstvo je. Partnerstvo sta dva srečna, zadovoljna, zabavna, samostojna in uspešna posameznika, ki drug z drugim delita življenjsko izkušnjo! (Miran Peterman). In, ko postaneta partnerja, postaneta del ekipe. Partnerstvo je ekipa. Team, ki deluje skupaj, za skupne cilje, za ljubezen, za harmonijo, za skupno življenjsko izkušnjo. Ko pridemo do reševanja partnerstva je to pomembno, da se zavedamo. Gremo sedaj po vrsti.

Prvi korak

Ko se partnerstvo znajde v krizi je prvi korak, da dvigneš svojo energijo oziroma vibracijo. Najprej začneš delati na sebi. Kaj ti je ta izkušnja krize vrgla na plano? Partner je vedno ogledalo in velikokrat je v to ogledalo težko pogledati, še težje pa videti, kar ti v resnici kaže, saj smo polni obrabnih mehanizmov in “sivih peg”, ki nam v bistvu preprečujejo videti (govorim o naši podzavesti in vsem, kar je tukaj shranjenega). Pa vendar, vse, kar se nam je do sedaj nabralo, vsa čustva, boleče izkušnje, je treba energijsko pozdraviti in dvigniti svojo energijo na višjo vibracijo. Postati moramo energijsko bolj močni.

Drugi korak

Drugi korak je nadaljevanje prvega. Ko si dovolj močan/a je čas, da pomagaš partnerju, da se dvigne.

A zakaj bi pa ti to počel/a po vsem, kar ti je naredil, ali kar se dogaja v vajinem odnosu (v krizi)? No, če se ti postavlja to vprašanje je morda čas, da začneš na partnerstvo gledati kot na ekipo, kot na Team. Potem tvoji problemi niso samo tvoji in partnerjevi ne samo njegovi, ampak so vajini. Kako lahko vidva to rešita? Kje ti doprinašaš k temu stanju? Še boljše vprašanje (in ne nazadnje) pa je, kaj lahko vsak od vaju k vajinemu odnosu doprinaša? Kako lahko ti pomagaš, da se partner dvigne?

Torej, če se vrnem nazaj, v drugem koraku partnerju pomagaš, da se dvigne. Na pravi način. In to delaš ne (samo) zaradi njega, ampak zaradi sebe in zaradi vajinega partnerstva. Saj hočeš partnerstvo, ali ne?

Najbrž pa se bomo prej kot slej morali otresti mita, da bomo dobili že “narejenega” “izklesanega” partnerja, ki se bo neverjetno ujemal z nami. Hmmm, najbrž ne bo šlo. Predstavljaj si, da si ti diamant in sedaj si predstavljal, da je tudi tvoj partner diamant in ko dva diamanta prideta skupaj se brusita skupaj, dokler ne postaneta uglašen Team. Kar pa ni vedno najbolj prijetno. Se strinjaš? A to, naj te ne odvrne od tvojega drugega koraka.

Tretji korak

Tretji korak je, delaj na partnerskem odnosu. Da, na partnerskem odnosu. To na čemer delaš se spreminja. Se strinjaš? Večina, ko se znajde v partnerski krizi, začne delati na sebi. In to je super. Ampak to je prvi korak. Ne zadnji. Osebna rast in delo na sebi ni enako partnerski rasti in delu na partnerstvu. Vendar na partnerskem odnosu je potrebno delati, če želimo, da se razvija naš odnos. Da rastemo skupaj. Da ohranjamo in krepimo naš partnerski Team. Ne pozabi, partnerstvo je ekipa.

Delo na partnerskem odnosu pa ne pomeni dela na partnerju. Ne, to ni isto. V tem koraku je celo narobe, če delamo na partnerju. Tudi v drugem prej opisanem koraku ne delamo na partnerju, vrni se nazaj in še enkrat preberi drugi korak.

To so torej trije malo poznani koraki, ki pa bi jih moral vedeti vsak. Če ti pri teh korakih ne gre, če si že “vse” poskusil/a, če se vrtiš v krogu ali pa bi želel/a zgolj več informacij se obrni na najino spletno stran(www.miranpeterman.com), tam te čaka veliko uporabnih vsebin za zdravljenje partnerstva. Dobrodošel/a.

Zapisala: Karmen Logant

Similar Posts