Pred kratkim se je name za nasvet obrnila Janja. Razložila mi je svojo situacijo in potem zavzdihnila. Vse je polno nekih svetovalcev, takšnih in drugačnih, efekta pa ni nobenega. Škoda denarja, če nič ne deluje.

Zveni zanimivo, sem si misli. In jo povprašal s kakšnimi svetovalci je že sodelovala, kam se je obrnila za nasvet in kaj vse je že poskusila.

Zanimivo. Razložila mi je vse, kakšne duhovno energijske tehnike je že poskusila, čiščenje preteklosti, razreševanje takšnih in drugačnih vezi, zakon privlačnosti.

 

Če problem rešujemo samo v eni dimenziji, je ponavadi zelo težko rešljiv.

Vse te tehnike so super, nekatere tudi sam uporabljam, pa vendar. Če problem rešujemo samo v eni dimenziji, je ponavadi zelo težko rešljiv.

Janja je želela spremeniti svojo situacijo na energijsko duhovnem področju. Kar je super. Spremeniš energijo, odstraniš blokade, dobiš navodila in informacije iz energijskega sveta. Pa vendar.

Ta del je samo podpora, pomoč, da v fizičnem svetu hitreje in lažje naredimo konkretne korake. Hipotetično lahko samo energijsko manifestiramo stvari, delamo spremembe, tudi sam imam veliko takšnih izkušenj, vendar so to bolj izjeme, ki zahtevajo daljši trening, preden jih lahko duplicirate in uporabljate dnevno.

Po drugi strani, pa imajo tisti, ki želijo spremembe in rezultate doseči samo v materialnem svetu, ne verjamejo v duhovno dimenzijo, bistveno težje delo in porabijo bistveno več energije.

 

Živimo v energijski in fizični dimenziji, zato je potrebno poznati in razumeti obe

Živimo v energijski in fizični dimenziji, zato je potrebno poznati, razumeti, upoštevati in uporabljati zakone in tehnike obeh dimenzij. Drugače se vedno nekaj zatakne in potem zaključimo, da ne deluje, da je prevara in podobne stvari.

Res je in tukaj nastane problem, da veliko duhovnih učiteljev uči tehnike, ki so mogoče njim prinesle neke rezultate, jih pa je težko duplicirati in zahtevajo veliko treninga in učenja, da jih resnično lahko uporabljate.

Vedno, ko nam nekaj ne gre ali ne dobivamo rezultatov, ki si jih želimo, je zagotovo, da nečesa ne vemo, ne razumemo in ne delamo pravilno. Še posebej, če obstaja vsaj nekaj ljudi, ki to dnevno delajo in dosegajo takšne rezultate.

Mogoče je slaba novica, da nekaj ne znamo, nečesa ne vemo in nekaj delamo narobe. Je pa dobra novica, da se vsega tega lahko naučimo in začnemo delati prav. In potem imamo in postanemo vse, kar si želimo!

In mogoče je danes dan za tak korak!

PS. In če vas zanima sistem treninga, po katerem lahko spremenite svoje življenje in dosežete rezultate, ki jih želite, vam z veseljem predstavim Štiri Energijske Stebre Uspeha. Nastali so, ko sem šel skozi težke življenjske situacije in zame nič ni delovalo, in sem našel pot in način treninga Osebne rasti, ki deluje na vseh dimenzijah človekovega življenja. Za več informacij mi pošljite sporočilo.

Similar Posts