Zame to pomeni, da verjamem, da je Bog (Stvarnik, Energija) dal človeku smisel življenja, namen, da uresniči svoj Potencial na osebnem, partnerskem in kreativnem področju.

 

Zgradimo trajen partnerski odnos

In moje poslanstvo je, da pomagam ta potencial uresničiti tudi drugim ljudem, konkretno trenutno je poudarek na tem, da “zgradimo trajen partnerski odnos“, ki pa seveda temelji na pravem smislu življenja (uresničitvi in življenju teh naših potencialov).

Ta vrednota in to poslanstvo je tudi gonilo mojega partnerstva. In vedno, ko pride do nekega spora, nesporazuma, nekdo nekaj hoče, drugi bi drugače, ali pa tudi tega, da nekdo nekomu nekaj reče na način, ki ni najbolj podporen drugemu partnerju, se midva vprašava:

Zakaj sva skupaj, kaj je najino poslanstvo?

Zakaj sva skupaj, kaj je najino poslanstvo? In ker so te vrednote bolj pomembne od najinega osebnega ega, potem vedno z lahkoto najdeva pot, se uskladiva, usmeriva in greva naprej.

Seveda je ključ najinega odnosa ljubezen, medsebojna privlačnost, podpora, sprejemanje, spodbujanje in motivacija. Pa tudi prijetni trenutki, doživetja in izkušnje. Vendar ima vse to višji smisel, življenje za Boga (Energija) in druge ljudi.

Verjameva, da je ključ do največje sreče najine in na svetu, da lahko pomagava tudi drugim ljudem, da dosežejo in zaživijo svojo srečo.

In verjameva, da je prav partnerstvo tista celica, kjer podpiraš drug drugega in greš skupaj v smeri, ki je večja, kot si samo ti sam, ker ti na ta način daje izpolnitev, ki je večja, kot si ti sam.

 

PS. Za tiste, ki še nimate takšnega odnosa in podpore znotraj partnerstva, ki še ne živite tega in bi želeli, pa obstaja pot, ki je prehojena in preizkušena. In dovolj je, da se eden izmed partnerjev odloči zanjo in priključi najinemu programu “Zgradite trajen Partnerski Odnos”.

Znotraj programa vam pomagava in vas naučiva, kako postavite najprej lasten temelj, zgradite vizijo in potem na pravi način spodbudite in pomagate svojemu partnerju, da zgradita novo skupno pot. Ne rabite si samo želeti, lahko se odločite in podate na pot.

Želiva vam čudovit dan in bodite čudoviti!

Similar Posts