Vsi imamo želje in cilje in včasih se znajdemo v težki situaciji. Želimo si rešitve in prosimo vesolje naj nam pomaga.

In kaj se zgodi potem? Vesolje nam odgovori in pomaga. Vendar ponavadi ne na način, ki ga pričakujemo in si ga želimo.

Mi prosimo vesolje, vesolje pa nam da tisto, kar potrebujemo in ne tistega, kar si želimo.

Hočemo več denarja ali rešitev finančne situacije? Seveda bi si vsi želeli zadetek na loteriji. Da bi denar kar nekako prišel. Namesto tega dobimo možnost dodatnega dela, “prisiljeni” smo poiskati novo službo … PS. Ponavadi najprej izgubimo staro, ker vesolje ve, da dveh naenkrat ne moremo imeti, mi pa v jok in panika, namesto, da bi šli v akcijo.

Hočeš novega partnerja, izboljšati sedanje partnerstvo? Najprej moraš izboljšati sebe!

Skoraj vedno je rešitev povezana z dodatnim korakom, na primer izobraževanjem, delom na sebi, investicijo v osebni razvoj.

Želimo rešiti situacijo, narediti korak naprej in mi bi ga radi naredili takšni kot smo, brez, da bi se spremenili, zrasli, postali drugačni, se razvili.

Na žalost to ni mogoče. Če sprememba ali razvoj ne bi bila potrebna, potem bi mi rezultat že imeli, bi že bili na cilju.

In odgovor, ki nam ga vesolje ponuja je vedno pravi. Tudi če izgleda, da moramo najti denar, da investiramo vase, da bi dosegli cilj in čeprav izgleda nemogoče, zagotovo vedno obstaja pot. Vedno obstaja način. Vesolje se nikoli ne zmoti.

Ključ je samo v tem, da se tega ne ustrašimo in ne rečemo, da tega pa nismo pripravljeni narediti. Ravno zato še nismo na cilju, ravno zato imamo takšno situacijo – ker tega nismo (bili doslej) pripravljeni narediti.

Vedno obstaja pot in vedno obstaja način. In vedno je, ko se odločimo, bistveno lažje in bolj enostavno, kot pa nas je bilo na začetku strah.

Vedno pa je nekje tudi test, da se kvalificiramo, vesolje nas testira. Si res želiš to ali samo misliš? Test je ponavadi čas ali denar. Si pripravljen/a investirati svoj čas in svoj denar in sebe, da prideš do rezultata?

Si res želiš to ali samo misliš?

Similar Posts