Kako sva z Majo v samo treh mesecih prišla do tega rezultata?

Veliko ljudi si želi spremeniti svoje partnerstvo:
– poskušajo spremeniti komunikacijo v odnosu, poskušajo se bolj iskreno pogovarjati, brez obtoževanja
– želijo najti kompromise, ki bi osrečevali obe strani, poskušajo najti skupen sporazum
– pogovarjajo se o novih skupnih ciljih, o tem, kaj si sploh želijo v odnosu
– poskušajo (znova zgraditi) spoštovanje, spoštovanje odločitev in mnenje njihovega partnerja
– želijo znova zgraditi zaupanje, zaupanje, da se lahko zanesejo drug na drugega

Ko v odnosu stvari ne gredo, se zatikajo, so se ohladile, ko se partnerja oddaljita je večinoma zaradi slabe komunikacije, različnih želja, velikokrat neizrečenih, partnerja imata vsak svoje cilje in dostikrat živita drug mimo drugega in v odnosu sta vedno bolj načeta spoštovanje in zaupanje.

Tradicionalni pristopi poskušajo partnerstvo rešiti predvsem s pogovori, dogovori, iskanjem kompromisov in novega smisla. Večinoma tak pristop deluje zelo počasi ali pa sploh ne.

Če želimo rešiti odnos, izboljšati komunikacijo in postaviti nove temelje, potrebujemo več Energije.

Več energije potrebujemo, da se lahko distanciramo od preteklosti, dvignemo nad trenutno situacijo, da gremo lahko preko stvari, ki jih še vedno delamo in s katerimi še vedno rušimo partnerstvo. Več energije potrebujemo, da lahko naredimo nov začetek.

Energijsko moramo pozdraviti naše pretekle izkušnje, ki nas delajo preveč občutljive. Velikokrat nekontrolirano odreagiramo, ko se nekaj zgodi ali nekdo nekaj reče. Na dan pridejo strahovi, boleči spomini in zaradi vsega tega nismo sposobni nove predaje v odnosu.

E.S.C. metoda treninga osebne rasti vam pomaga reprogramirati vaš Um, povečati vašo Energijo in pozdraviti vašo Preteklost, obenem pa vam daje vodstvo in podporo, ki ju potrebujete, da spremenite svoje partnerstvo.  

E.S.C. metoda treninga je pomagala Maji, da je lahko naredila nov začetek v njenem partnerstvu, spremenila svoj odnos, dobila nove motivacije in zagona in hkrati pozitivno začela vplivati tudi na njenega partnerja, ki se je začel prebujati.

Želite spremeniti vaše partnerstvo, mu dati novega zagona. E.S.C. metoda vam lahko pomaga. Za več informacij mi pošljite sporočilo.

Similar Posts