Kako se dvigniti po velikem neuspehu, življenjskem šoku, razočaranju, izgubi službe ali ločitvi?

Včasih se nam zgodijo stvari, ki nas pretresejo in spravijo iz ravnovesja. Kako se lahko hitro poberemo in ohranimo ravnovesje?

Po mojih izkušnjah se nam to največkrat zgodi, kadar nismo pripravljeni in smo mentalno šibki.

Naše misli vplivajo na naša čustva, naša čustva pa na naša dejanja. Kadar se odzovemo preveč čustveno, postanemo paralizirani, zato se ne moremo pravilno odzvati in delovati.

Formula, ki jo uporabljam v takšnih situacijah in jo priporočam tudi svojim študentom, je štiridesetdnevna mentalna dieta.

Izberem pozitivno knjigo, na primer “Z idejo do bogastva” ali “Moč pozitivnega mišljenja”; zakaj ravno ti dve knjigi in zakaj imam rajši stare dobre klasike, bom z vami delil kdaj drugič, in se lotim bralne diete, trikrat na dan po štirideset minut.

Na ta način prepojimo svoj um s pozitivnimi sporočili, napademo negativne misli in ustvarimo moment za premik.

Z branjem trikrat na dan po štirideset minut hkrati tudi krepimo svojo mentalno moč, ki jo potrebujemo za nov začetek.  

To formulo sem v svojem življenju večkrat že uporabil in vsakič je delovala. Razen takrat, ko nisem imel dovolj energije in sem potreboval dodatno dozo energije, o tem pa kdaj drugič.

Vaš um je vaše najmočnejše orožje. Uporabljajte ga in ga negujte.

In če vam življenje navrže izziv in potrebujete nov zagon, uporabite to formulo, da se boste prebili skozi.

Tadeji, ki je bila nesamozavestna, imela negativno razmišljanje in negativno samopodobo ter bila sama za vse doma, sem pomagal povečati samozavest, ljubezen do sebe, izboljšati odnos s partnerjem, povečati zaupanje in pridobiti večjo družinsko podporo.

Tini, ki se je počutila, kot da se vrti v krogu in ji je bilo v glavi “megleno”. Bila je neuspešna v poslu, nesamozavestna, kritična do sebe in negativno razmišljala, obenem pa so se pojavljali konflikti v partnerstvu. Pomagal sem ji pridobiti večjo jasnost, novo vizijo za posel, povečati število strank in odpreti lasten salon.

Pomagam lahko tudi vam, da naredite nov Začetek in Uresničite vaš Potencial! Postanete Srečni, Bogati in zgradite Čudovito Partnerstvo z E.S.C. Metodo.

 

Similar Posts