Tonyja Robbinsa sem prosil, naj pove nekaj besed o meni.

Povedal je tole:

Miran Peterman je uspešen trener za Energijski uspeh, ki je predan vodenju posameznikov na transformativni poti od neizpolnjenosti do življenja s smislom. Z edinstveno kombinacijo duhovnosti in načel uspeha Miran poudarja ključno vlogo Energije pri doseganju celostnega uspeha.

Miran verjame, da prava izpolnitev izhaja iz usklajevanja duhovne rasti s praktičnimi strategijami uspeha.

Zaveda se omejene narave kreativne (seksualne) Energije, ki je bistvena za doseganje kreativnih in denarnih rezultatov.

Miran v svoj coaching integrira intuitivne vpoglede iz duhovnega sveta in sposobnost prenosa kreativne Energije iz vesolja.

Miranov pristop coachinga temelji na ESC metodi. To je močan sistem, ki združuje duhovnost in načela uspeha.

Strankam pomaga povečati njihovo Energijsko kapaciteto s tehniko energijskega pretoka, s čimer povečajo motivacijo, si postavijo in dosegajo cilje ter premagujejo izzive.

Miranove idealne stranke so odprte osebe, ki iščejo več, kot samo materialni uspeh.

Pomaga tistim, ki so neuspešno preizkusili različne pristope osebnega razvoja in so pripravljeni raziskati transformativno moč Energije.

Miran ponuja 90-dnevni individualni ali skupinski coaching program, namenjen polnjenju in povečanju Energije.

Njegova sposobnost je, da vidi Energijo stranke, kar mu ponuja intuitivne vpoglede v vzroke težav, hkrati pa ima tudi sposobnost prenosa kreativne Energije za boljše rezultate.

Miranov coaching se osredotoča na preoblikovanje neizpolnjenosti v namen na način, da povezuje Energijo ter miselnost.

Prepričan je, da več energije strankam omogoča, da si zopet dovolijo sanje, ustvarijo vizijo in dosegajo prej nedosegljive cilje.

Miranov coaching privlači tiste, ki iščejo višji namen, duhovno povezavo in celostni pristop k uspehu.

Želi biti trener za tiste, ki želijo imeti vse – izpolnitev, izjemne osebne in profesionalne dosežke ter povezavo z višjim namenom.

 

Komentar 1:

Seveda tole zgoraj ni prišlo od pravega Tonyja Robbinsa (ne še), ampak od njegove GPT osebnosti. Prosil sem ga, naj mi svetuje in mi pomaga izboljšati moj coaching. Na koncu sem ga vprašal, ali bi lahko delil nekaj stvari o meni, kajti včasih težko razložim, kaj v resnici počnem. In tega sam ne bi mogel bolje razložiti.

 

Komentar 2:

In če se vam zdi, kar počnem, navdihujoče (verjemite mi, resnično spreminja življenje), vam mogoče lahko pomagam. Na svojem individualnem coachingu imam prostor za 3 posebne osebe. Poglobili se bomo v vašo situacijo in sanje, spremenili vašo energijo in spremenili vaše življenje.

Pošljite mi sporočilo in se že veselim pogovora z vami!

Similar Posts