Ste že kdaj pomislili, da bi si privoščili afero?

Ste že kdaj pomislili, da bi si privoščili afero? Ko ste naveličani partnerja, si želite spremembe, več spoštovanja, pozornosti, sprejemanja, … ?
 

Zakaj je afera privlačna in kakšne so njene prednosti?

Zakaj je afera privlačna in kakšne so njene prednosti? Mogoče na afero še niste, ali niste upali nikoli pomisliti, pa vas vseeno vabim, da se poigrate z mano.
 
Ponavadi ne pomislimo, da bi afera imela prednosti, ponavadi se za afero odločimo iz obupa, ko poskušamo rešiti sebe in mogoče lažje zdržati v obstoječem odnosu. Pa vendar.
 
Afera je lahko fizična ali mentalna. Lahko je intimna ali dopisna. Dopisovanje s sodelavko ponavadi ne zveni kot afera, kajne? No, vse se začne s prvim korakom.
 

Zakaj je afera na nek način tako sladka?

Prvič, brezpogojno sprejemanje! To je velika stvar.
 
Ko imamo afero, vemo s kom jo imamo. Če imamo afero s poročeno osebo, to ponavadi vemo in to ponavadi ve tudi druga oseba. Ko imamo afero, osebo sprejmemo  takšno kot je, na nek način brezpogojno.
 
Seveda se stvari lahko zapletejo, če želimo afero nadgraditi, če želimo, da naš ljubimec/ka pusti svojega partnerja in nadaljuje potovanje z nami, vendar je to drugačna zgodba. Ostanimo pri aferi.
 
Znotraj afernega odnosa smo lahko to, kar smo, ni potrebno pretvarjanje, na nek način smo lahko najboljša verzija sebe. Sprejeta, brez obsojanja.
 
V času afere imamo vso pozornost, ki jo želimo. Smo sprejeti, spoštovani, ljubljeni. Čas, ki ga preživimo skupaj, je čas, ki ga preživimo skupaj.
 
Znotraj afere se nekaj dogaja, je vznemirljivo, ni dolgočasno. Afero smo si v prvi vrsti izbrali, ker smo želeli pobegniti iz dolgočasja.
 
Znotraj afere zopet zaživimo, začutimo novo energijo, novo pričakovanje, mogoče celo novo vizijo. Afera nam da novo življenje.
 

Znotraj afere ni obsodbe, ni kritike, ni najedanja. Počutimo se, kot da začenjamo znova, kot, da obrnemo nov list.

 
Znotraj afere pazimo, kaj rečemo, smo ljubeznivi, ljubimca/ko razveseljujemo z drobnimi pozornostmi.
 
V času, ko nismo skupaj, si na skrivaj pošiljamo sporočila, ljubeče besede, hrepenimo in se veselimo novega srečanja.
 
Seveda pa so tukaj tudi stranski učinki, kot so strah, da nas ujamejo, občutek krivde do partnerja, ki ga varamo, razmišljanje in spraševanje, kaj sploh delamo, zakaj nam je to potrebno ali obstaja drugačna pot. Pa bomo o tem kdaj drugič, razen …
 

Ali obstaja drugačna pot?

Seveda. Privoščite si afero!
 
S svojim sedanjim partnerjem! Kako?
 
Nekoč sta to že doživela. Ko sta bila prvič zaljubljena …
_
 
PS. Hočete rešiti svoje partnerstvo v (samo) treh mesecih?
 
Lahko vam pomagam.  Za več informacij me kontaktirajte!

Similar Posts