Se vam kdaj zgodi, da se želite s partnerjem nekaj pogovoriti, ga prepričati, pa ne dobite od njega pravega odziva. Ali pa ne sprejeme vašega predloga. Kot, da vas noče razumeti …

Kako naj mojemu partnerju povem, kako naj mu razložim, je vprašanje, ki ga precej pogosto dobim.

Kje je težava?

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste dobili klic telefonske prodaje, ali pa vam je nekdo želel nekaj prodati, vi pa ste čutili, da je popolnoma brez občutka. Govori naučene besede in stavke, v ozadju pa nekaj manjka.

Problem je v tem, da pri prodaji večinoma učijo tehniko prodaje, namesto odnosa do stranke. Še danes.

Kaj je odnos? Odnos je energija, ki se pretaka med dvema osebama, energija, ki jo oddajamo.

Energija, ki jo oddajamo je odvisna od tega, kaj se dogaja v nas samih.

Problem v partnerstvu nastane, ko imamo v sebi jezo, zamero razočaranje, včasih celo strah do našega partnerja. In to energijo oddajamo.

Naša komunikacija je samo deset procentov tistega, kar povemo, vse ostalo pa je energija. Ljudje slišimo, kaj nam partner govori, čutimo pa tudi energijo. In če ta energija ni prijazna, razumevajoča, sprejemajoča, ljubeča, potem se odzovemo temu primerno, ne glede na to, kakšne besede slišimo.

Vedno pazim, kaj rečem in kako rečem, mi dostikrat povedo na treningu stranke, pa vendar se moj partner ne odziva, kot bi si želela. Seveda ne, ker je vibracija negativna, nepotrpežljiva, včasih zaničljiva, ponižujoča, čuti se, da na partnerja gleda z viška.

Če hočemo spremeniti našo komunikacijo, moramo spremeniti našo energijo. In tukaj ni dovolj, da se samo “odločimo” da bo drugače, začnemo izbirati drugačne besede in ton glasu ter se kontroliramo, Potrebno je spremeniti naše razumevanje odnosa, nas samih, partnerja ter doživljanje vsega tega, kar pa je zopet povezano z našimi podzavestnimi programi, prepričanji in vrednotami.

Sam sem bil mnogo let v odnosih, kjer sem si želel, da bi lahko razumel svojo partnerko, da bi ji znal razložiti kako mora ona razumeti mene. Ni bilo enostavno, cena je bila, da sem bil primoran iti dvakrat skozi ločitev, ker nisva s partnerko znala nadaljevati.

Raziskovanje in delo na sebi, še posebej, ko sem se začel ukvarjati z energijo, me je pripeljalo do tega, da je to danes postalo moje poslanstvo. “Pomagam vam razumeti vašega partnerja in spremeniti partnerstvo!”.

Komunikacija s pravo energijo je tista, ki nam lahko pomaga do ljubezni in sreče, izpolnjenosti in zadovoljstva, hkrati pa z napačno lahko povzroči osamljenost in trpljenje, bolečino in odtujenost.

Če vam komunikacija predstavlja izziv in nezadovoljstvo, niste sami krivi. Na žalost vam nihče ni dal tega znanja. Pa vendar, hkrati pa je sedaj vaša priložnost in odgovornost, da to spremenite. In lahko vam pomagam. Za več informacij mi pošljite sporočilo.

Similar Posts