Včasih pride dan, ko se ti podere svet. Še včeraj je bilo vse mirno, danes pa kot, da se je ustavil svet. Nenadoma spoznaš, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo.

Skoraj vsak izmed nas je že bil v situaciji, ko se je razšel s partnerjem. Ne glede ali je vas zapustil partner, ste vi prišli do zaključka, da tako ne gre naprej, je to dogodek, ki nas zaznamuje. Vsaj za nekaj časa.

 

Kako lahko čim prej prebolimo vezo in se premaknemo naprej?

Prvi korak je, da sprejmemo. Sprejmemo, da se je zgodilo. In zgodilo se je z razlogom.

Mogoče nisva znala, nisva vedela kako, stvari so se zgodile. O teh razlogih in o tem kdaj bi lahko partnerstvo še rešili, bomo kdaj drugič. 

Osebno vedno priporočam, da si po razvezi poiščemo pomoč, da se lahko nekaj naučimo in da postavimo prave temelje za naslednjo vezo. Če bi si lahko sami pomagali, se sploh ne bi kaj takega zgodilo.

Danes pa želim govoriti o nečem, kar je še bolj pomembno.

Eden glavnih razlogov, zakaj smo se razšli z našim partnerjem, izza razlogov, ki jih mi vidimo, je bil ta, da smo energijsko poškodovani. Različne situacije v življenju in odnosu, čustva skozi katera gremo; razočaranje, jeza, stres, obup, zamere, nas energijsko poškodujejo.

 

Zaradi energijskih ran smo v odnosu bistveno bolj občutljivi

Zaradi teh energijskih ran smo v odnosu bistveno bolj občutljivi, bistveno bolj reagiramo, ne moremo kontrolirati svojih odzivov in včasih eksplodiramo. Zaradi teh naših poškodb in ran in naših reakcij in odzivov, se v odnosu velikokrat spremo, drug drugega užalimo, prihaja do zamer.

In ko se stvari naberejo in ko ne moremo in ne znamo več reševati, ne vidimo več druge rešitve, kot da se razidemo. 

Ker smo Energijsko poškodovani, se moramo Energijsko pozdraviti! Drugače nosimo poškodbe naprej v življenje, v vse naše odnose, ljubezenske, poslovne.

Energijsko nas zdravi posebna energijska frekvenca. S frekvenco se povežemo preko tehnike Energijskega pretoka, ki se je lahko naučite tudi na mojem treningu. Energijska frekvenca zaceli naše poškodbe, postanemo močnejši. Stvari se nas več tako ne dotaknejo in ne vplivajo na nas. Lažje komuniciramo, se pogovorimo, dogovorimo in držimo dogovorjenega.

Energijsko zdravljenje bi priporočal tudi parom, kjer je v odnosu problem komunikacija, ker sta oba preveč občutljiva, senzitivna. Seveda pa vedno, ko se v odnosu nabere preveč stvari.

Poškodba, ki je nastala v odnosu ali zaradi razhoda, so poškodbe. Kot fizične poškodbe. In kot take potrebujejo terapijo.

 

Z energijskim zdravljenjem naredimo temelj za naše novo življenje in novo partnerstvo.

Veliko ljudi zmotno misli, da čas celi rane. Rabim čas zame in bo vse v redu. Čas ne celi ran. Ko si vzamemo čas zase, ponavadi samo odrinemo naš problem in naše rane na stran in se nekaj časa ne želimo ukvarjati z njimi. To pa ne pomeni, da smo jih rešili.

Delo na sebi pomaga, da smo motivirani in pozitivni. Da hočemo naprej in si zgradimo vizijo. Pomaga, da razumemo stvari drugače in jih lahko spremenimo. Pa vendar. Delo na sebi ne celi ran. Pomaga, da ne dobimo novih ran.

Velikokrat dobim vprašanje ali lahko rane pozdravimo sami. Včasih se pošalim, če vprašate ne morete. Vendar se tega lahko naučite. Podobno kot bioenergetik. Ni vsak, se pa lahko nauči.

Energijsko zdravljenje je čudovita tehnika, s katero naše partnerstvo postane prerojeno. To je resnično Energijsko zdravljenje partnerstva, ki nam pomaga, da odnos zgradimo znova.

Kako naj pozabim kaj se je zgodilo, je zelo pogosto vprašanje, ki ga dobim. Pozabiš, ko razumeš, zakaj je tako bilo. Ko pa pozdraviš, greš lahko naprej.

In mogoče je ravno danes priložnost za to.

PS. Za več informacij me kontaktiraj.

Similar Posts