VZORCI, PRETEKLI DOGODKI, PRETEKLA, NEGATIVNA ČUSTVA, … zveni poznano? Velikokrat mi poveste: rabim čas, moram predelati, moram sprocesirati, moram očistiti, nekaj časa traja, to je proces, ..

Za vas imam dobro novico, ni treba časa, ni treba procesirati, ni treba predelavati, ni treba čistiti in ni treba, da traja dolgo časa. Obstaja hitrejša pot!

Si predstavljaš, da greš na prelep jesenski sprehod po blatni poti in se spotakneš, kar se zgodi tudi najboljšim, mogoče te pes potegne in padeš po tleh. Načeloma nič hudega, vendar domov prideš blatna. Kaj narediš?

Recimo, da je jesenska pot metafora za naše življenje, vsak padec je nek dogodek, situacija, čustvo, nekaj, kar nas je zaznamovalo. Nekaj, kar se na nekem nivoju vidi in občuti, po drugi strani, pa je na nivoji naše metafore to umazanija. Ponavadi, ko stopimo na pot osebne rasti, želimo vse razčistiti in razumeti za nazaj. To moram predelati, temu moram odpustiti, tole moram procesirati. In to je zahteven proces, včasih naporen in boleč. In to počne ogromno ljudi, ker pač misli, da to mora početi. Če gremo nazaj na naš jesenski izlet, bi to pomenilo, da prideš domov in se poglobiš v “preteklost”. Pri temu drevesu sem stopila v blato, na tej korenini sem se spotaknila, zaradi tistega mokrega listja sem si tam umazala hlače, … Ali to počnemo? Še vedno precejkrat in preveč pogosto, če smo iskreni!

Ali obstaja boljša in hitrejša pot? Seveda! Imenuje se kombinacija tuširanja in pralnega stroja. Umazano obleko čim prej vržemo v pralni stroj in sami sebe povabimo pod tuš. Voda nam izpere vse madeže, umazanijo in ostale nevšečnosti. In po tuširanju smo čisti, osveženi in prenovljeni.

V energijskem smislu obstaja tehnika energijskega tuširanja, ki je del energijskega sproščanja. Spere nam negativno energijo, dogodke in nam odplakne vso nesnago. Dodatno pa si preko energijskega sproščanja zacelimo poškodbe in ranice in regeneriramo.

Seveda je dostikrat potreben tudi intuitiven poseg v obliki coachinga, da razumemo zakaj se je nekaj zgodilo in kako se lahko hitreje premaknemo naprej. Vendar je to potrebno samo toliko, da naredimo premik in nič več. Ne potrebujemo tedne in mesece in kot je bilo včasih, leta, da se osvobodimo in spremenimo svoje življenje.

Življenje gre naprej, se razvija in ravno tako energijske tehnike in tehnologija. Sreča, zadovoljstvo, ljubezen in materialne dobrine so nam bližje in bolj na dosegu roke in hitreje kot kdajkoli prej.

Z veseljem ti predstavim tehnike in sistem dela katere opisujem zgoraj in te naučim, kako jih lahko uporabiš v svojem življenju. Vabim na brezplačni pogovor, kjer bova pogledala zakaj stvari doslej v tvojem življenju niso delovale tako, kot bi morale in kakšna je najhitrejša pot, da prideš do svojih želenih ciljev. Prijavi se tukaj: https://www.miranpeterman.com/pogovor/

Similar Posts