S partnerjem sva že nekaj časa imela precej trenj. On je ves čas v poslu, utrujen in ko mu stvari ne gredo, je ves nasekan in rad svoje težave znese na mene.

Jaz mu seveda nisem ostajala dolžna in sem včasih precej težko kontrolirala svoje odzive. Sam si je kriv, ker si je nakopal toliko dela, čeprav mu ni treba. Zakaj bi rabila sedaj poslušati njegovo nerganje.

Seveda, zakaj si je to nakopal na glavo je zgodba za sebe, mene pa so te situacije vedno bolj motile in sem se odločila poiskati pomoč.

Začela sem z Energijskim treningom in pomemben del tega je Energijski pretok oz. polnjenje z energijo. Polnjenje mi je bilo že od samega začetka všeč, ker se sprostiš in se po polnjenju odlično počutiš.

Stvari so se v partnerstvu začele konkretno spreminjati. Partner je postal bolj spoštljiv, uvideven, najin odnos se je izboljšal.

Vesela svojih rezultatov včasih malo zaspim na lovorikah. In sem začela občasno izpuščati Energijski pretok, pač nisem imela časa ali pa si ga nisem vzela.

In glej ga vraga. Mož mi je pred nekaj dnevi omenil, da sem zopet nasekana. Tudi sam je postajal vedno bolj siten. Stvari so mi postajale jasne.

Vedno, ko delam energijski pretok, ko se napolnim z energijo, spremenim svojo frekvenco, moja kapaciteta energija je večja. Takrat se lažje kontroliram, sem bolj mirna, lažje kontroliram svoje odzive, drugače gledam na situacijo in to energijo oddajam od sebe. In to energijo čuti tudi moj partner, ki se “čudežno” spremeni. Sedaj mi je jasno, kako dejansko lahko sama vplivam na njega in najin odnos.

Več kot delam na sebi in bolj kot postaja Polnjenje moj ritual, boljše se sama počutim, bolj sem srečna in mirnejše in srečnejše je moje partnerstvo. Škoda, da te tehnike nisem poznala že pred parimi leti. Seveda spreminjam tudi način, kako razmišljam in moj odnos do življenja in parterja, vse skupaj pa mi daje trden občutek, da grem sama in moje partnerstvo v pravi smeri. In veselim se še let, ki so pred nama. (Polona, 60 let)

Pred leti sem bil tudi sam v težki situaciji finančno, razpadalo mi je partnerstvo in poskušal sem vse živo, da bi lahko spremenil svoje življenje. In potem je v moje življenje prišla Energija. Spremenil sem svojo vibracijo, kapaciteto energije in način gledanja na življenje. Danes sem srečen, imam čudovito partnerstvo in živim svoje poslanstvo. In svojo izkušnjo želim deliti z vsemi, ki jih zanima, ki hočejo več in so odprti za nove stvari. Si mogoče to ti? Oglasi se mi. Pozdravljam te, Miran

Similar Posts