Kako izgleda Energijska terapija, je vprašanje, ki ga pogosto dobim! Najprej poglejmo zakaj jo sploh potrebujemo.

Naše življenje, naši odnosi in naši rezultati v življenju so takšni, kot je naša Energija. Naša energija pa je takšna, kot so naši Programi, ki upravljajo naše življenje. Če želimo spremeniti svoje življenje, moramo spremeniti naše Energijske Programe.

Naši Programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari. Oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje. V življenju velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih Programov, zato pogosto delamo napake, se napačno odzivamo v partnerstvu, imamo napačen odnos do partnerja, ne znamo komunicirati in zaradi tega energijsko drug drugega poškodujemo. Če želimo narediti spremembo, moramo najprej spremeniti te naše Energijske Programe in se Energijsko pozdraviti.

Ko smo v nekem odnosu nesrečni, imamo zamero, smo jezni, razočarani, imamo neizpolnjena pričakovanja, smo žalostni, nas je strah, smo v negativni energiji. Naše interakcije s partnerjem so ravno tako izmenjava energije in vedno, ko nismo prijazni in ljubeči drug do drugega, dejansko oddajamo od sebe negativno energijo. Bolj negativen kot je odnos, bolj negativna energija.

Negativna energija nas poškoduje, nas energijsko rani in ko se nakopiči v našem telesu, se lahko fizično manifestira. Fizično se manifestira tako, da lahko zbolimo, lahko se nam pojavita tumor ali rakavo obolenje. Načeloma so vsa obolenja, ki so povezana z moškimi ali ženskimi organi, povezana z negativno energijo, ki nastane zaradi negativnosti v naših odnosih, še posebej partnerstvu. To pomeni pri moških prostata in spolni organi, pri ženskah ženski organi, rodila, prsi. Energija zastaja, ne kroži, je agresivna in sčasoma povzroči fizično bolezen.

Nihče ne more in nima pravice napovedati, kaj se lahko zgodi, če ne bomo naredili ničesar, če ne bomo spremenili svojega življenja ali kar je mogoče še bolj pomembno, če ne bomo naredili dovolj na sebi. Če se bo negativen rezultat manifestiral, ne ve in nam ne more reči nihče. Meni se je. Zaradi nezadovoljstva v partnerstvu pred leti manifestiral tumor na moškem organu. Moja mama je umrla za rakom, moj oče nas je zaradi raka zapustil pred nekaj meseci.

Dejansko vsak dan srečujemo ženske, ki imajo operacijo na rodilih, nekatere že v zgodnji mladosti, srečujemo ljudi, ki so na kemoterapiji, ženske z rakom prsi. Vse te stvari so postale normalne. Skoraj kot gripa. Slišimo, se pogovarjamo in gremo dalje. Nihče se res ne vpraša več, je to res normalno, se ne da nič spremeniti. Hvala Bogu, da se!

Najbolj pomemben del Terapije je Energijsko Zdravljenje Energijskih poškodb, ki so nastale v času našega življenja. Zaradi Energijskih poškodb smo bistveno bolj občutljivi, ranljivi in hitreje odreagiramo na vse, kar se nam dogaja v odnosu. Včasih kar eksplodiramo, ko nam partner nekaj reče ali ko se nam nekaj zgodi. Zaradi Energijskih poškodb postanemo utrujeni, otopeli, se oddaljimo od partnerja, odnos se ohladi.

Energijsko zdravljenje je kot neke vrste meditacija, pri kateri jaz kot Energijski zdravilec in prevodnik, prevajam energijo, ki vas zdravi. Pri Energijskem zdravljenju lahko občutite mravljince, toploto, nekateri pa tudi fizično občutijo Energijo. Gre za globinski in zelo močan proces. Ko se energijsko pozdravimo, ko se zacelijo naše rane, ko postanemo energijsko močnejši, se nas stvari, dogodki in odnosi ne dotaknejo več tako kot prej in začne se spreminjati naša situacija. Imamo več energije, začutimo nov zagon, željo po življenju in ljubezni.

Energija in energijsko zdravljenje sta osnova in potem gremo naprej na spreminjanje naših prepričanj in programov, ki so te poškodbe povzročili. Ko zacelimo in pozdravimo svojo preteklost, lahko zgradimo čudovito prihodnost.

Energijsko reprogramiranje izgleda kot pogovor, ki poteka v močni Energijski atmosferi in se zaradi tega spreminjajo naši Energijski Programi. Pri reprogramiranju stranka doživlja nove uvide in aha-je glede situacij, dogodkov in odnosov. Dotaknemo se prepričanj, razumevanj, ki se jih ponavadi sami niti ne zavedajo, jih ne opazijo, ne vejo, da jih imajo, vendar jih moramo spremeniti, če želimo spremeniti svoje Programe.

Razumeti moramo, da so naše poškodbe in naši Programi nastajali nekaj desetletij in če želimo drugačno življenje, če se želimo osvoboditi preteklosti, zaceliti rane, se pozdraviti, postati energijsko močnejši, zamenjati svojo energijo in se energijsko reprogramirati, potrebujemo čas. Terapija skozi srečanja postaja močnejša in globlja. Na začetku lahko prenesemo mogoče deset do petnajst minut intenzivnega energijskega zdravljenja in smo po terapiji lahko tudi malenkost utrujeni, ker se energija menja, stare stvari gredo ven, nalagajo se nove. Potem pa postajamo močnejši, močnejše in bolj zdravo naše energijsko telo in naša energija. Na življenje in partnerstvo začnemo gledati na drugačen način, v sebi začutimo mir in izpolnjenost. Začutimo srečo in ljubezen.

Ko spremenimo svojo energijo, se spremeni naše življenje. In prvi korak je, da se energijsko pozdravimo in energijsko reprogramiramo. Ko se energijsko pozdravimo, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

Similar Posts