“Kaj se lahko zgodi, če nič ne spremenim?” je vprašala Sonja. “Seveda želim spremeniti življenje, pa me vseeno zanima, kaj se lahko zgodi, če še naprej živim svoje življenje tako kot sedaj?”

“To je precej težko vprašanje in na nek način zame precej odgovorno. Nihče ne more nekomu napovedati, kaj se lahko zgodi, načeloma niti zdravnik. Lahko vam samo povem kaj se dogaja ljudem in lahko vam povem samo mojo zgodbo, kaj se je zgodilo meni,” sem ji odvrnil.

“Ko smo v nekem odnosu nesrečni, imamo zamero, smo jezni, razočarani, imamo neizpolnjena pričakovanja, smo žalostni, skratka vedno, ko nismo srečni, smo v negativni energiji. To pomeni, da sami pritegnemo v svoje življenje negativno energijo. Če na to dodamo še naše interakcije s partnerjem, ki so ravno tako izmenjava energije in vedno, ko nismo prijazni in ljubeči drug do drugega, dejansko oddajamo od sebe negativno energijo.

Negativna energija nas poškoduje, nas energijsko rani in ko se negativna energija nakopiči v našem telesu, se lahko fizično manifestira. Fizično se manifestira tako, da lahko zbolimo, lahko se nam pojavita tumor ali rakavo obolenje. Načeloma so vsa obolenja, ki so povezana z moškimi ali ženskimi organi, povezana z negativno energijo, ki nastane zaradi negativnosti v naših odnosih, še posebej partnerstvu. To pomeni pri moških prostata in spolni organi, pri ženskah ženski organi, rodila, prsi. Energija zastaja, ne kroži, je negativna, sovražna in sčasoma povzroči fizično bolezen.

Tudi sam sem imel ogromno izzivov na področju partnerstva, nisem ga razumel, nisem se znal iti partnerstva, nisem znal komunicirati, izraziti svoja pričakovanja, poslušati in slišati, nisem bil srečen v svojem partnerstvu. In bilo je pred desetimi leti. Bil sem v odnosu, kjer sva bila na nek način skupaj, ker sva se tolažila, nisva bila zares srečna, nisva se znala dvigniti, nisva znala narediti pravega preboja in zaživeti, nisva bila srečna skupaj. Skupaj sva bila štiri leta in v tem času sva šla štirikrat narazen in štirikrat zopet skupaj. V nekem trenutku sem opazil, da se mi na področju testisov dela precej velika oteklina. Testis je postal nenormalno velik in trd. Odšel sem na pregled in izvedel diagnozo, tumor. Nekaj časa sem še poskušal in razmišljal, če bi lahko bolezen rešil na naraven način, vendar je bilo prepozno. Moral sem oditi na operacijo. Tam sem dokončno spoznal, da ta moja veza ne pelje nikamor, kot samo navzdol in se resnično odločil, da spremenim svoje življenje.

Nikoli več ne bom pristajal na takšno življenje, takšne odnose in takšno razmerje. In prvi korak je bil, da sem spremenil svojo energijo. Moral sem spremeniti svoje razmišljanje, svoj odnos do življenja, razumevanje partnerstva. Na srečo sem ravno v tistem času začel z energijskim treningom, tako, da sem samo še bolj zavzeto nadaljeval z energijskim zdravljenjem in energijskim reprogramiranjem. To je pač moja zgodba, vem, da je moj tumor povzročilo moje nezadovoljstvo v mojem partnerstvu, zato sem se takrat odločil, da nikoli več ne ponovim te zgodbe.

Lahko vam povem zgodbo stranke, ki to v bistvu niti ni. Dvakrat se je že odločila in začela z Energijsko terapijo, vendar nikoli ni dokončala. Gospa ima že celo življenje probleme v partnerstvu. Prvo operacijo na rodilih je imela, ko je bila stara dvajset let, naslednjo pri tridesetih in zadnjič je prišla k meni, ko je bila ravno sredi pregledov za naslednjo, stara štirideset let. Želel sem ji, da bi se končno odločila in rešila svojo zgodbo, spremenila svoje programe in se energijsko pozdravila. Začela sva delati in potem je morala zopet na operacijo. Terapijo sva prekinila, ker “sedaj ne bo več denarja, ker bo na bolniški”. Kako malo je včasih vredno naše življenje. Veliko ljudi rajši izbere operacijo, ki jo plača socialna, kot pa naravno pot, dokler je še čas, ki bi jo morali plačati sami.

Razumem in ne razumem. Koliko je vredno naše življenje, koliko je vredna naša sreča, koliko je vredna izkušnja ljubezni, ki si jo vsi tako želimo. Sam sem si že od malega želel srečno, čudovito družino, pa so se mi vsa partnerstva doslej podirala, bil sem neizpolnjen, nesrečen, razočaran in poln zamere. A nisem obupal. Iskal sem dalje. V svoj osebni razvoj, mentorje, razne programe in podporo sem vložil skoraj sto tisoč evrov. Ne vprašajte, kje sem jih dobil. Nekatere stvari še vedno plačujem. Pa mi ni žal. Bilo je vredno. Vredno novega življenja.

In danes sem srečen, v ljubečem partnerstvu, kjer si deliva skupne cilje, vizijo in prihodnost. In najino poslanstvo je, da strankam pomagava do srečnih in ljubečih partnerstev. In to je najboljša služba na svetu.

Kot sem rekel na začetku, nihče ne more in nima pravice napovedati, kaj se zgodi, če ne boste naredila ničesar, če ne boste spremenila svojega življenja ali kar je mogoče še bolj pomembno, če ne boste naredila dovolj na sebi. Povsem isto velja zame. Razumeti moramo eno. Življenje je energija, mi smo energijska bitja in naši odnosi so izmenjava energije. Vedno, ko smo v nekem razmerju neizpolnjeni, nesrečni, razočarani, čutimo, da nismo razumljeni, sprejeti, imamo zamero, jezo, smo polni zamere iz prejšnjih razmerij, smo v negativni energiji. Negativna energija po definiciji povzroči negativen rezultat. Če se bo negativen rezultat manifestiral, ne ve in vam ne more reči nihče. Meni se je. Moja mama je umrla za rakom, moj oče je zaradi raka odšel pred nekaj meseci. Vsak dan srečujemo ženske, ki imajo operacijo na rodilih, nekatere že v zgodnji mladosti, vsak dan srečujemo ljudi, ki so na kemoterapiji, ženske z rakom prsi. Vse te stvari so postale normalne. Skoraj kot gripa. Slišimo in gremo dalje. Nihče se res ne vpraša, je to res normalno, se ne da nič spremeniti. Hvala Bogu, da se!

Ko spremenimo svojo energijo, se spremeni naše življenje. In prvi korak je, da se energijsko pozdravimo in energijsko reprogramiramo. Ko se energijsko pozdravimo, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

Similar Posts