Zakaj se moj partner pritožuje in me ne razume, ker se jaz ukvarjam z osebno rastjo in duhovnostjo, je vprašanje, ki ga velikokrat dobim.

Poglejte, obstaja samo eden in edini razlog zakaj se pritožuje. Ker ni rezultatov!

 

Namen osebne rasti je, da pomaga do večjih rezultatov

Namen osebne rasti je, da nam osebna rast in naš razvoj pomagata do večjih rezultatov na vseh področjih našega življenja.

Namen našega razvoja ni, da postanemo duhovni.

Ne razumite me narobe. Energija in duhovnost sta moje življenje in ničesar ni bolj pomembnega od tega. Razvoj intuicije, komunikacija z vodniki, povezava z izvorom, so najpomembnejše stvari v mojem življenju. Vendar niso same sebi namen. Namen je, da jih uporabimo za lepše, boljše, srečnejše in bogatejše življenje. In rezultati so naravna posledica vsega tega. Ne morete jih zaustaviti.

Meni pa denar nič ne pomeni, meni pa so druge stvari bolj pomembne, slišimo včasih. Verjamem in lahko je tako, pa vendar ne razumete nekaterih stvari in duhovnih zakonov. Če delaš na sebi in se razvijaš in se razviješ, potem denar avtomatsko priteka v tvoje življenje in je polno obilja na vseh področjih.

To je podobno, kot bi najbolj zabavna in najbolj zanimiva oseba na svetu bila osamljena in brez prijateljev. Ko oddajaš takšno energijo, avtomatsko privlečeš k sebi prijatelje, poslovne partnerje, kupce, partnerja za zvezo.

 

Osebna rast in duhovnost nam morata pomagati pri naši realnosti

Problem je, ko osebna rast in duhovnost postaneta naš fokus in izgubimo sli ne znamo najti stik z realnostjo in nimamo realnosti, konkretneje smo brez denarja. Takrat pa se ljudje okoli nas pričnejo pritoževati in nas ne “razumejo”.

Osebna rast mora producirati rezultate. In ljudje to opazijo. In začnejo ceniti in spoštovati!

“Mamica pa ima sedaj trening”, ve cela družina. In je ne moti. Ker vedo, da je mamica po treningu ali energijskem pretoku bolj sproščena, mirnejša, prijaznejša, polna ljubezni.

Pred leti sem imel stranki, dve družini, brata z ženami, ki sta iz službe klicala ženi naj ne pozabita iti na trening, ker sta vedela, da imata onadva največjo korist, če se partnerka in mamica super počuti.

 

Namen duhovnosti ni, da pobegnemo pred svetom

Razumem, da se veliko ljudi začne ukvarjati predvsem z duhovnostjo, ker se v materialnem svetu ne znajde. Razumem. Samo razumeti moramo, da namen duhovnosti ni, da pobegnemo pred svetom, ker ga ne razumemo in ker nas ne razume, ampak, da nam pomaga, da osvojimo oboje. Kaj je sploh duhovnost? Najbolj normalen in naraven del našega življenja. In koga razumemo in ko razumemo zakone zgoraj in spodaj, potem je življenje čudovito in imamo rezultate zgoraj in spodaj. In takrat smo mi veseli in so veseli vsi okrog nas.

Isto, kot namen ljubezni ni, da potem cel dan sedimo doma pred sliko svoje drage osebe, nič ne delamo in se kopamo v ljubezni. Ljubezen ti mora dati moč in motivacijo za tvoje življenje v tem svetu.

Namen osebne rasti je, da nam osebna rast in naš razvoj pomagata do večjih rezultatov na vseh področjih našega življenja. In če tega ni, potem nekaj razumemo in delamo narobe. Amen.

PS. PS. Hočeš več od življenja, hočeš več življenja, več rezultatov, hočeš spremeniti svoje življenje? Lahko ti pomagam. Kontaktiraj me za več informacij!

Similar Posts