Sem precej zahtevna in cenim inteligentne moške. Trenutno pa sem samska, ločena. Večinoma pritegnem v svoje življenje napačne moške. Ali mi je namenjeno, da ostanem samska?

To je na kratko povzetek vprašanja, ki sem ga dobil po emailu.

Vam je namenjeno, da ostanete samska? Odvisno. Predvsem od vas samih! Pa poglejva.

Vzemite si čas za premislek, papir in svinčnik. In gremo v akcijo.

1. Napišite, kakšnega partnerja si želite. Čim bolj podrobno.

2. Napišite, kakšno partnerko bi si tak partner želel. Čim bolj podrobno.

3. Napišite, kaj od tega že imate in kaj vam manjka. Kaj od tega, kar vam manjka ste pripravljena razviti ali spremeniti in česa ne.

4. Preberite vse skupaj še enkrat in boste za začetek dobila kar precej jasno sliko.

Kako vam lahko pomagam?
Pomagam vam lahko, da skupaj pogledava vaša pričakovanja glede partnerstva. So uresničljiva, jih morate mogoče spremeniti, prilagoditi. Pogledala bova kaj in kdo morate postati, da bi lahko pritegnila v svoje življenje takšnega partnerja. Če takšna še niste, je možnost, da mislite, da je to za vas nemogoče oziroma ne vidite načina kako bi se to skladalo z vašim karakterjem. Ali pa ste že poskušala, pa niste našla poti, ker vam preprosto manjka znanja, izkušenj in energije. Ključ je, da za spremembo v življenju potrebujemo novo znanje in novo energijo, oboje skupaj daje nove rezultate. In na tak način pomagam tudi mojim strankam.

Partnerstvo je kot vse v življenju. Na začetku, ko nimamo še pravih izkušenj in pravega znanja se zatikamo, vrtimo v krogu, nas je strah narediti korak naprej, delamo napake in se učimo iz “naših izkušenj”. Z mentorjem so te zadeve bistveno lažje in hitrejše.

Partnerstvo pa je tudi kot kupovanje avtomobila. Naše želje in naša pripravljenost. Rad bi imel super dober nov avto, nisem pa pripravljen plačati cene, ki jo ima na tržišču. Ponavadi ne gre skozi. In dejansko, ko smo samski smo na tržišču, pa če nam je to všeč ali ne. Izbiramo mi in izbirajo oni/one. Pa saj ni tako hudo, vsi gremo včasih radi po nakupih in se veselimo novih pridobitev. Razumem popolnoma, da je težje, če smo v preteklosti že imeli slabe izkušnje in nismo bili zadovoljni z nakupom. Zato pa so tu v pomoč svetovalci.

Upam, da sem vam pomagal. Za več pa se oglasite pri meni. Ostanite čudoviti.

Similar Posts