S partnerjem se zanimava za svetovanje, mi je pred kratkim pisala Tatjana. Poslal sem ji informacije.

Partner se še ni odločil, je zopet napisala. Mislim, da bi morala partnerski odnos reševati oba, je še dodala.

Res? Res! In ni res!

Ste že slišali tisto zgodbo o paru. Ona se je odločila, da bo začela varčevati. Navdušena je povedala svojo idejo še partnerju. Poglejmo, kaj se je zgodilo.

V prvi verziji se je partner navdušil in veselo sta začela varčevati.

To se zgodi redko, predvsem v pravljicah. Seveda vam želim eno tako.

V drugi verziji je partner skomignil z glavo. Mislim, da še ni pravi čas, mislim, da nimava denarja, mislim, da … Partnerka je razočarana odšla. Varčevati bi morala oba, je razmišljala. Bom počakala, da se premisli. Občasno mu je še omenila varčevanje, ker pa ni pokazal interesa je obupala. Vedno bolj sta se razhajala glede denarja, začela sta se prepirati in na koncu šla narazen.

Ta se zgodi večinoma, kljub temu, da vam ne želim te verzije.

V tretji verziji je partner skomignil z glavo. Mislim, da še ni pravi čas, mislim, da nimava denarja, mislim, da … Partnerka je odšla. Razmišljala je, da je varčevati pametno in je začela sama. Kupček denarja se je pridno večal in nekega dne ga je pokazala partnerju. Presenečen jo je pogledal in začel tudi on razmišljati. Vse to ima smisel. Začel je varčevati tudi on in srečno in bogato sta živela, dokler nista umrla …

Ta je redka, vendar se dogaja. In ta je tista, ki vam jo želim.

Gremo sedaj nazaj na partnerstvo. Preberite zgornjo zgodbico v vseh treh variantah in namesto “je želela varčevati”, vstavite “je želela izboljšati partnerstvo”. Ste dobili sporočilo?

Vedno se zgodi, da se eden izmed partnerjev bolj zaveda situacije in jo želi rešiti. Problem je, da je pri večini poznanih rešitev potrebno, da sodelujeta oba partnerja. In tukaj se ponavadi zatakne.

Sam delam po manj poznani metodi, ki sem jo sam razvil, kjer je dovolj, da eden izmed partnerjev začne delati na sebi in na novem razumevanju partnerstva. Ne bi vam tega smel povedati, ampak sploh ni nujno, da partner ve, da delate z mano, da se lahko začnejo dogajati spremembe in spremenite svoje partnerstvo. (Ne gre za to, da bi kaj skrivali. Včasih pač partner ne razume in morate kljub temu narediti prvi korak, če želite rešiti odnos.)

Če želite spremeniti partnerstvo, potrebujete več energije. Več energije, da spremenite svoja prepričanja in podzavestne programe, zaradi katerih so stvari šle narobe. Več energije, da se lahko dvignete nad zamere in strahove, da se nič ne bo spremenilo. Več energije, da se lahko dvignete nad situacijo in jo začnete spreminjati.

Kako vam lahko pomagam? Po eni strani vam intuitivno svetujem in pomagam iz svojih izkušenj. Po drugi strani pa vam pomagam do več Energije.

To je podobno kot bioenergetik, ki vam pomaga do več Energije, da imate lahko boljše Počutje in več Zdravja.

Jaz pa vam pomagam do več Energije, da lahko dosežete večje Cilje v vašem Življenju, drugačne Rezultate, naredite Premik, želeno Spremembo, ste bolj Samozavestni, imate več Energije v Partnerskem odnosu, Obudite partnerski Odnos, naredite nov Začetek v vašem Partnerstvu, izboljšate svoje Poslovanje, se Odločite za nove poslovne Priložnosti, zaslužite več Denarja.

Sprememba se vedno začne z enim človekom. Sprememba partnerstva in novo življenje se vedno začne z odločitvijo enega. Verjamem, da ste vi, ki to berete ta oseba. In lahko vam pomagam. Za več informacij mi pošljite sporočilo.

Similar Posts