Ste že slišali za koga, ki je umrl za rakom, ker so mu prepozno odkrili simptome bolezni? In ko pomislite, da bi ga bilo mogoče rešiti, če bi le pravočasno začeli s terapijo.

Ste že slišali za par, ki se je razšel, ker so prepozno odkrili raka na področju partnerstva? Par, ki se je razšel, ker je prepozno, če sploh začel zdravljenje s terapijo.

Mogoče ste vi eden izmed tega para. In mogoče vas je rak pokopal celo večkrat. Zakaj sploh zbolimo v partnerstvu za rakom?

Prvi rak partnerstva je rak ignorance. Mislimo, da vse vemo in vse znamo. Nihče nas ne more nič več naučiti, nam pokazati novega načina, novega pogleda. Poskušamo iste stvari znova in znova in pričakujemo drugačen rezultat.

Drugi rak je rak življenja. Upehamo se, prenehamo biti potrpežljivi, postanemo razdražljivi in zamerljivi. Zmanjkalo nam je Energije, postali smo utrujeni, porabili smo zaloge. Obupamo.

 

Ključa do katerega koli rezultata v življenju sta znanje in energija.

Energijski trening ti da intuitivni vpogled v situacijo, znanje, informacije in korake, ki jih potrebuješ, da spremeniš življenje, partnerstvo. Pomaga ti povečati kapaciteto kreativne energije, da lahko obudiš privlačnost v partnerstvu, premagaš stres, pritiske, spremeniš komunikacijo v odnosu, se nehaš vrteti v krogu in dosežeš cilje.

Za več informacij mi pošljite sporočilo.

Similar Posts