Menu Close

Kako zgraditi partnerstvo, ki traja?

1. ZGODBA: Spogledala sva se in preskočile so iskrice.

Ne morem verjeti. Bil je ljubezen na prvi pogled. Spogledala sva se in preskočile so iskrice. V trebuhu sem začutila metuljčke. Pritegnila me je njegova energija, bil je zabaven, očarljiv, skupaj sva se smejala.

Na začetku je bilo vse super. Veliko sva govorila, skupaj preživljala proste trenutke. Bilo je, kot bi živela v pravljici.

Nato pa se je začelo dogajati. Vedno bolj so naju motile neke stvari, postala sva občutljiva na to, kaj in kako nekdo nekaj reče. Na dan so prihajale zamere in razočaranja. Oddaljila sva se.

Danes ne morem verjeti, kako različna sva. Ne vem, kako bova lahko še naprej živela skupaj.

 

2. ZGODBA: Poslušala sem ga, ko je začel govoriti o svoji prihodnosti.

Bil mi je zanimiv. Poslušala sem ga, ko je začel govoriti o svoji prihodnosti. Kaj si želi doseči, kaj postati. Dotaknil se me je njegov globok pogled na življenje, njegove vrednote, način, kako želi živeti.

Začela sva se pogovarjati. Povedal mi je, kakšno družino si želi, partnerko, ki ga bo podpirala pri njegovih ciljih, tako, kot bo on njo. Želi si skupno vizijo in polno življenje.

Sredi najinega pogovora sva se spogledala in začutila, da je to to. V sebi sem prvič čutila mir in neko gotovost. S takšnim partnerjem nama lahko zagotovo uspe. Moja pravljica se šele začenja.

 

3. KAKŠNA pa je TVOJA ljubezenska zgodba?

KAKŠNA pa je TVOJA ljubezenska zgodba? In kakšna želiš, da postane?

Kako najti takšnega partnerja, je vprašanje, ki ga vsak dan znova dobivam. Ni vprašanje, kako najti takšnega partnerja, ključ je, da najprej ti postaneš takšen/a.

Ne verjameš, da takšni obstajajo? Poglej, če obstajaš ti, ki imaš takšne želje, potem zagotovo obstaja tudi tvoja polovica, ki ima takšne želje. Vse skupaj je kot kupovanja avta. Ko se odločiš kupiti novega rdečega Audija, potem začenjaš videvati same rdeče Audije, ki so bili prej skriti in neopaženi.

Ko dvigneš svojo vibracijo, postaviš nove temelje, imaš jasno sliko glede tvojih pričakovanj v partnerstvu, zgradiš vizijo za tvoje življenje, potem nenadoma začenjaš srečevati in spoznavati drugačne ljudi, drugačne potencialne partnerje, ki so bili prej skriti in neopaženi.

 

Ko “ljubezen na prvi pogled” zamenjaš z “ljubeznijo na prvo vizijo”, se ti odpre novo obzorje, novo partnerstvo in novo življenje.

PS. Želiš obuditi ali nadgraditi tvoje partnerstvo? Lahko ti pomagam. Za več informacij me kontaktiraj.


Podobne objave