Naj bom tiho ali pa povem, kar mislim, me je vprašala Janja. Nobena od teh stvari resnično ne deluje, je dodala.

Pred leti sem bila tiho in vse potrpela in potem nisem zmogla več in sem izbruhnila. Ker je bilo meni in tudi mojemu partnerju teh izbruhov že preveč, sem se odločila, da bom sedaj vse, kar čutim kar povedala.

In kako se to obnese, sem jo vprašal. Ne preveč, je odvrnila, mogoče se vsaj jaz bolje počutim, je dodala.

Kaj pa vaš partner, sem jo vprašal. Nič ne reče, večinoma je tiho, je odvrnila.

 

Moški, ki je tiho, še ne pomeni, da se strinja.

Razumem, to ni vedno najboljše, sem povedal. Moški, ki je tiho, še ne pomeni, da se strinja. Ponavadi začne v sebi kuhati zamero in se umikati. Lahko se zgodi, da se partnerja počasi oddaljita.

Imate prav je povedala Janja, ravno to se mi zdi, da se dogaja. Zato bi rada nekaj spremenila.

Poglejte, ko se ženska postavlja na noge, ko se začne postavljati zase, začne trdo komunicirati in ima trdo energijo. Kar je razumljivo, saj je vse skupaj posledica preteklih dogodkov, ki so jo ranile in prizadele in sedaj se želi postaviti zase.

Seveda, bi bilo idealno, da bi se spremenil tudi moški. Vendar na žalost tako je. Sami moški večinoma ne raziskujejo po internetu kako se spremeniti, ravno tako pa nimajo nikogar, ki bi jim to povedal. Na način, ki ga lahko razumejo in sprejmejo.

 

Sprememba v odnosu je (na žalost) večinoma odvisna od ženske.

Zato pač imamo, kar imamo, sprememba v odnosu je večinoma odvisna od ženske. Kar pa je hkrati tudi dobra novica. Sprememba v odnosu je mogoča, če ženska začne delati na sebi in seveda tudi na partnerstvu.

Kaj torej predlagate, je vprašala Janja.

Namen osebne rasti je, da postanete srečna, se veselite življenja.

Pri Energijskem pristopu, ki ga delam na Energijskem treningu, ženski najprej pomagam, da pozdravi energijske poškodbe, zaradi katerih je občutljiva in velikokrat odreagira. Pomagam ji, da regenerira svojo energijo, kar bo potrebovala za svoj novi način delovanja.

Hkrati pa delava tudi na tehnikah komunikacije, novi viziji samega partnerskega odnosa in samega razumevanja partnerstva. Učim jo, kako ravnati z moškim. Moški smo kot medvedki, samo na prave gumbe morate znati pritisniti. Če pa medveda razjezite, pa rezultat ni vedno najboljši.

 

Ko delamo z energijo, ženska postane močna in hkrati nežna

Ko delamo z energijo, ženska postane močna in hkrati nežna, odločna in samozavestna in hkrati mehka. Zna se postaviti zase, postaviti meje, komunicirati svoje zahteve in želje na način, da se moški ne počuti ogroženega in prizadetega.

Ker je pozdravila svoje rane preteklosti, se lahko z moškim pogovarja na miren in odločen način, njegove pripombe, ki so jo prej prizadele, je ne ranijo več in lahko na subtilen način pomaga svojemu moškemu, da tudi on začne na drugačen način gledati na situacijo in se začne spreminjati.

Similar Posts