Vsi si želimo biti srečni in vendar ni tako enostavno. Ste vedeli, da je za srečo potrebno programirati naše možgane?

Človek se je skozi evolucijo razvijal. Ključno je bilo preživetje. Ves čas je moral biti previden, nevarnosti so prežale na vsakem koraku. Njegovi možgani so se razvili za eno samo potrebo, preživetje.

Čeprav že nekaj desetletij teh nevarnosti ni več, človek še vedno podobno deluje. Naši možgani, če jih ne naučimo drugače, so naravnani na preživetje. Ves čas iščejo nevarnost in pričakujejo najslabše.

Poglejte nekaj primerov. Stopite v otroško sobo, opazite najprej stvari, ki so pospravljene ali tiste, ki so razmetane? Najprej opazimo negativno.

Nekdo vas pokliče in vam reče, da vam mora nekaj povedati. Ponavadi ne pričakujemo dobre novice.

V nabiralniku vas čaka pismo, obvestilo od davčne uprave. Pričakujete položnico ali povračilo preveč plačane dohodnine.

Ljudje se rodimo kot nepopisan list. Naših odzivov in navad se naučimo od staršev, okolice, družbe. Ponavadi na žalost niso najbolj pozitivni. Ker pač tudi oni niso dobili pozitivne popotnice.

Če želimo biti srečni v življenju, moramo svoje možgane naučiti, natrenirati, reprogramirati za srečo. Če želimo biti uspešni, se moramo reprogramirati za uspeh.

Če želimo boljše partnerstvo, moramo najprej sami postati boljši partner. Če želimo srečnejše in bogatejše življenje, moramo najprej sami začeti razmišljati srečno in bogato in postati takšne osebe.

Svoje možgane moramo reprogramirati in spremeniti svojo energijo. Energija je tista, ki določa našo vibracijo, ta pa naše rezultate v življenju.

Sreča, uspeh in rezultati ne pridejo po naključju. Izza njih so principi Uspeha, recept in koraki, ki jih moramo poznati, če želimo biti srečni, uspešni in živeti bogato življenje.

Similar Posts