“Hočem rešiti svoje partnerstvo, pa sem že skoraj obupala. Prebrala sem že nešteto knjig, poslušam nasvete na YouTube, obiskala sem celo nekaj svetovalcev, pa se stvari skoraj nič ne premaknejo. Povejte mi, kaj delam narobe?” je vprašanje, ki ga pogosto dobim.

Zakaj stvari ne delujejo, kaj torej delate narobe?

Nič!

Kako nič?

Vse to, kar delate, je v redu. Problem je samo v tem, da to ni dovolj. Zato ne deluje!

Razumeti moramo, da je človek multi-dimienzionalno bitje; fizično, čustveno, intelektualno in duhovno (energijsko). To pomeni, da vse stvari doživljamo v vseh teh dimenzijah in hkrati tudi, da naši problemi nastajajo v teh dimenzijah. S problemi pa seveda tudi poškodbe, ki jih moramo pozdraviti.

Večina ljudi svoje situacije rešuje samo na intelektualnem nivoju. “Dovolj mi je vsega, odločila sem se, da bo sedaj vse drugače, takih napak ne bom nikoli več delal, začela se bom ceniti, postavila se bom na prvo mesto, želim življenje, ki mi pripada, hočem drugačen odnos, pripada mi čudovito partnerstvo.” To so vse na nek način odločitve in koraki, ki nam lahko spremenijo naše življenje, ponavadi pa delujejo samo v dimenziji našega intelekta in naših čustev.

Človek je v prvi vrsti energijsko bitje, zato se večina stvari dogaja najbolj intenzivno na energijskem nivoju in na tem nivoju nastajajo tudi največje poškodbe. Te poškodbe nas delajo občutljive in ranljive. Zaradi njih drugače dojemamo življenje in se drugače odzivamo. Dogodki in situacije se nas bistveno bolj dotaknejo. Energijske poškodbe, ki smo jih dobili skozi življenje, nam preprečujejo, da bi lahko živeli srečno in ljubezni polno življenje.

Če želimo drugačno življenje, nov način partnerstva, moramo te naše poškodbe energijsko pozdraviti, moramo pozdraviti svojo energijo. Drugače ne gre. Energija in energijsko zdravljenje sta osnova in potem gremo naprej na spreminjanje naših prepričanj in programov, ki so te poškodbe povzročili. In ko zacelimo in pozdravimo svojo preteklost, lahko zgradimo čudovito prihodnost.

Ljudje smo multi-dimenzionalna bitja, zato sprememba življenja in zdravljenje zahtevata holistični pristop. Na tak način deluje Energijska terapija, kjer dosežemo resnične in trajne spremembe in rezultate. Ko se energijsko pozdravimo, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

Energijska terapija ti lahko pomaga rešiti tvoje partnerstvo. Za več informacij me kontaktiraj!

Similar Posts