Ne vem zakaj sem si izbrala takšnega moškega. Prenašala sem ga veliko let, prosila, naj se spremeni in sedaj imam dovolj in hočem ven iz tega odnosa.

Se mogoče tudi vi nahajate v podobni situaciji?

Popolnoma vas razumem in podpiram. Tudi sam sem bil v podobnih situacijah, ko mi ni bilo jasno, kako sem si lahko izbral takšno partnerko.

 

Zakaj si izberemo takšnega partnerja?

Partnerja si izberemo glede na naše podzavestne programe in našo vibracijo. Če je partner nespoštljiv do nas, smo tudi mi na nek način nespoštljivi do sebe. Če je partner nasilen do nas, smo tudi sami na nek način nasilni do sebe.

Zakaj pravim na nek način? Zato, ker se tega večinoma ne zavedamo. Lahko se to odraža na način, da ne verjamemo, da smo dovolj dobri, da nam pripada lepše življenje, da si zaslužimo, se kaznujemo, ko nam stvari ne gredo.

“Spet sem to naredila, nikoli mi nič ne uspe, morala bi se zbrcati in začeti delati jogo, nikoli nimam časa zase, vedno sem na zadnjem mestu, tega si ne morem privoščiti, moram najprej poskrbeti za otroke, …” To je samo nekaj primerov, ne najbolj nežnega odnosa do sebe.

 

Naš partner je naša zrcalna slika

Če je partnerja strah, imamo tudi mi strah v sebi. Naš partner je naša zrcalna slika. Vse, kar nas moti pri njemu, imamo tudi mi sami v sebi. Mogoče ne tako izrazito, pa vendar in zagotovo.

Pred mnogimi leti sem bil v odnosu s partnerko, ki je na koncu najinega odnosa postajala vedno bolj negativna. Ni mi bilo jasno, kako sem lahko jaz z njo, gospod pozitiven. Ona je bila grozna, jaz pa tako dober. Mogoče na trenutke, v primerjavi z njo. Na splošno pa sem kasneje prepoznal, da nisem bil tako čudovit in me čaka precej dela na sebi.

Pomoč pri meni poišče veliko žensk. Pa ne zase, za svojega partnerja. One so super. Res? Zakaj pa so z njim? No bile so, sedaj so že skoraj v odhodu in zato mislijo, da so super.

Nikogar ne želim prizadeti, rad pa bi vas zbudil. Kot sem se moral sam, kar nekajkrat.

 

Če ste v odnosu z nekom, ki je grozen, je na žalost vsaj del te “groze” tudi v vas

Če ste v odnosu (ali bili do nedavnega) z nekom, ki je grozen, je na žalost vsaj del te “groze” tudi v vas. In potrebujete pomoč, da to grozo pozdravite.

Vem in razumem. Mislite, da ste jo že pozdravili. Mislil sem tudi jaz, večkrat.

Ko se nekaj odločimo, da bomo spremenili, še ne pomeni, da smo že spremenili in če niste imeli pri tej spremembi strokovne pomoči in vodstva, po vsej verjetnosti niste spremenili. Sami zelo težko vidimo realistično svoj napredek in svoje napake. Imamo pa dober občutek.

Če ste v odnosu (ali bili do nedavnega) z nekom, ki je grozen, je na žalost vsaj del te “groze” tudi v vas. In ne želim vam, da se vam v prihodnosti iste stvari ponovijo. Zato jih začnite reševati še danes.

Similar Posts