Kako obuditi svoje partnerstvo, kako se znova povezati, kako znova zanetiti iskrico ljubezni, je vprašanje, ki si ga tudi v tem trenutku postavlja veliko ljudi!

Najprej poglejmo zakaj se sploh oddaljimo, zakaj se odnos in ljubezen ohladita?

Prvi razlog je zagotovo hiter tempo, stres in zaradi tega utrujenost in pomanjkanje časa! Začnemo živeti drug mimo drugega, ne najdemo časa za skupne aktivnosti …

Sčasoma začnemo partnerja in odnos jemati samoumevno. Odnos postane rutina, hvaležnost za partnerja in njegova dejanja izginja. Pogosto se z leti pojavi je tudi naveličanost.

Vedno več stvari se nabira. Nesporazumi, obtožbe, stvari izrečene, ko smo napeti, nerazumevanja, kar partnerja ne razumemo in sčasoma povzroča vedno večji razmak med partnerjema. Čedalje bolj smo nezadovoljni s partnerjem.

Kako torej obuditi partnerstvo?

Seveda ponavadi partnerja najprej poskušata sama, potem pa obiščeta terapijo. Problem pri terapiji je, da se osredotoča na omejeno področje našega življenja, največkrat na naše razumevanje situacije in naša čustva. To pa pogosto ni dovolj.

Pa poglejmo stvari malo globlje. Življenje je energija in človek je energijsko bitje.

V partnerstvu se začnemo oddaljevati zato, ker pogosto ne razumemo drug drugega, ne govorimo ista jezika, spremenita se nam vizija in pogled na življenje. To že vse vemo.

Kaj pa se dogaja energijsko. Ljudje se rodimo z omejeno količino energije, ki jo v toku življenja porabljamo. In ko smo brez energije, se naše sposobnosti bistveno zmanjšajo. Ko nimamo dovolj energije, smo utrujeni, se naša toleranca bistveno zmanjša, zmanjša se naša potrpežljivost. Enostavno ne funkcioniramo tako kot bi morali. Če želimo drugačno življenje, če želimo spremeniti, obnoviti, regenerirati svoje odnose, moramo regenerirati svojo energijo. In tukaj ni dovolj samo, da bi morali imeti več časa zase in za partnerstvo. Na žalost gre prepočasi in enostavno nimamo dovolj časa. Naučiti se moramo regenerirati Energijo. Najbolj učinkovita metoda je Energijski pretok, o katerem boste več našli na moji spletni strani in ostalih kanalih.

Naslednja pomembna stvar pa so energijske poškodbe. Situacije, skozi katere gremo, čustvene reakcije, razočaranja, jeza, žalost, obup pustijo na nas energijske poškodbe, ki so kot drobne ranice. In ko taki hodimo naokoli smo ranljivi in reagiramo bistveno bolj potencirano, kot bi normalno. Te energijske ranice moramo zaceliti, regenerirati. Ne glede ali želimo obuditi obstoječe partnerstvo ali pa nameravamo iskati srečo v novem. Večina ljudi tega ne naredi in se zaradi tega sčasoma situacija začne ponavljati.

Druga plat teh naših energijskih poškodb pa so energijske blokade, ki nastanejo pri tem. To so nakopičena energija jeze, žalosti, obupa, ki samo čaka, da se zaktivira in eksplodira. In potem se nam zgodi, da nam nekdo stopi na žulj in svojega odziva ne moremo kontrolirati in eksplodiramo.

Kaj se lahko naučimo? Človek je Energijsko bitje in kot tak potrebuje celosten pristop. Če želimo obuditi svoje partnerstvo, moramo delati po eni strani na naši zavesti, podzavesti in naših čustvih in kar je še bolj pomembno, na regeneraciji naše energije in zdravljenju energijskih ranic. Zakaj je to tako pomembno? Poglejte, ko smo se spoznali, smo bili še polni energije in nismo bili energijsko poškodovani. Zato smo imeli drugačen odnos, bili potrpežljivi in stvari se nas niso tako dotaknile. Potem pa se je zgodilo življenje.

To je bilo moje sporočilo za danes. Vabim vas, da se mi pridružite na Facebooku, naročite na moj Youtube kanal in seveda raziščete mojo spletno stran miranpeterman.com, kjer boste našli več informacij o Energijskem pristopu in sitemu dela. Toplo pa ste vabljeni tudi na brezplačni pogovor, da pogledamo vašo situacijo in vam lahko potem pomagam glede nadaljnjih korakov.

Želim vam en čudovit dan in ostanite čudoviti! <3

Similar Posts