Menu Close

Se še spomniš svojih začetkov?

Se še spomniš svojih začetkov, navdušenja, prekipevanja od energije v partnerstvu, prvi službi, prvi meseci svojega podjetja? Upanje, potrpežljivost, vedno najdeš pot, poiščeš rešitev, znaš stopiti korak nazaj, dobivaš nove ideje, si lahkoten, uživaš življenje.

In potem se začne dogajati življenje, nepredvidene situacije, neizpolnjena pričakovanja, včasih razočaranja. In stvari se začenjajo spreminjati. Navdušenje pojenjuje, stvari postajajo rutina, dan za dnem isto, navada, obveznost.

Kaj je razlika med našimi začetki in kasnejšim življenjem? Energija!

Na začetku smo polni Energije, navdušenja, polni novih idej in pričakovanj, nepopisan list. Novo partnerstvo, nova služba, nov projekt, novo podjetje.

In potem nam zmanjka Energije.

Pa vendar ni potrebno, da je tako. Obstaja drugačna pot.

Življenje je energija in energija je življenje.

Rodimo se z omejeno kapaciteto energije, ki jo v toku življenja porabljamo.

Kako torej ves čas imeti dovolj energije?

Dnevne aktivnosti, stres, novi izzivi nam po eni strani jemljejo energijo in po drugi strani napadajo naše energijsko telo z negativno energijo, kar nas še dodatno poškoduje in vodi v utrujenost in kasneje izčrpanost in izgorelost.

Del odgovora je zdravo življenje, prehrana, dovolj spanja, gibanja, meditacija, izogibanje stresu. Vse to nam pomaga, da naše telo bistveno bolj deluje in nam daje novega zagona.

Pa vendar to ni dovolj. Potrebujemo PRIKLOP.

Priklop na Energijo. Ko se naučimo, da se vsak dan priklopimo na Energijo, se napolnimo s svežo energijo, regeneriramo, se naše življenje spremeni.

Energijska meditacija oz. Energijski pretok je tehnika povezave z energijsko frekvenco, ki nam to omogoča. Dobesedno se polnimo z energijo.

Želiš imeti ves čas dovolj energije, uživati v življenju, partnerstvu, dosegati rezultate, ki si jih želiš? Nauči se Energijskega Pretoka. Za več informacij me kontaktiraj!


Podobne objave