Denar ni najbolj pomembna stvar v našem življenju, razen, ko nam ga primanjkuje. Denar ni rešitev za naše probleme, razen če ga nimamo. Na tak način ponavadi razmišljamo, ko smo v težavah.

Danes želim s tabo deliti mojo izkušnjo glede denarja. Bilo je pet, šest let nazaj in takrat sem imel svojo mentorico. Pri njej sem bil na treningu, z njo pa sem bil povezan tudi poslovno. V ta trening sem takrat vložil kar nekaj denarja, nekaj deset tisoč eurov, ki sem si jih seveda izposodil pri banki. Posel je tekel in življenje je bilo lepo.

Potem pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Moja mentorica se je odločila za poslovni projekt, ki se je končal na najslabši možen način. Zaprla je svoje podjetje in hkrati se je s tem končalo tudi naše sodelovanje, katero je bilo v tistem trenutku moj edini vir prihodka. Ostal sem praktično na cesti in moral začeti znova. Stvari so se razvijale počasi, bil sem brez denarja in name je začela pritiskati banka.

V meni se je pojavil strah, ki ga prej nisem poznal. Strah, kako bom preživel, strah pred izgubo očetove hiše, ki je bila hipoteka, strah, kako se bo se skupaj rešilo.

To so bili res težki časi. Ni bilo enostavno, nekaj časa je trajalo, vendar sem preživel. Posel se je začel dvigati, odplačeval sem dolgove in začel tudi dajati na stran. V nekem trenutku sem hvaležno ugotovil, da imam na računu prihranjenih že 10.000 eur. To ni veliko denarja, pa vendar.

Pa vendar. Najbolj mi je bilo čudno, da sem imel denar na računu, dovolj vsaj za nekaj mesecev, vendar me je bilo še vedno strah. Strah česa? Strah, kako bom preživel, strah, kako se bo vse skupaj rešilo.

Strah je program, strah je samo program, ki ga imamo v sebi! Strah je program, ki se aktivira, ko se pojavi priložnost, strah je program, ki najde priložnost. In potem nas je strah zaradi tega. In potem to rešujemo. In potem ta program najde nekaj drugega, zaradi česa nas je strah. In tako naprej, se vrtimo v začaranem krogu, dokler ne začnemo razumevati, da je strah samo program, ki je v nas in mora biti zamenjan, reprogramiran in energijsko zaceljen.

Bilo me je strah, ko sem bil brez denarja, klicala me je banka in me strašila kdaj bom plačal obroke. In strah me je bilo, ko sem imel na računu 10.000 eur in obroki so bili pravočasno plačani. Ni logike. In je logika. Ko razumeš, da strah nima nobene veze s situacijo. Ne glede na to, kako s prstom kažemo na tisto zaradi česa naj nas bi bilo strah. Strah je samo program, ki je v nas in mora biti zamenjan, reprogramiran in energijsko pozdravljen.

Strah je samo program. Takih programov imamo v življenju na tisoče. Programi na področju financ, programi na področju partnerstva, programi na področju starševstva, športa, komunikacije, sreče, ljubezni.

  • Naši Programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari. Oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje.
  • V življenju velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih Programov, zato pogosto delamo napake, se napačno odzivamo, imamo napačen odnos, ne znamo komunicirati in zaradi tega energijsko drug drugega poškodujemo.

Strah sem zamenjal in strah sem pozdravil. Seveda pa se vedno pojavljajo novi strahovi, ki jih moram krotiti. In temu mi rečemo osebni razvoj. Every new level brings a new devil. (Vsak nov nivo prinese s sabo novega vraga. op)

Kakšni pa so tvoji programi, ki te blokirajo, ti ne pustijo do sreče, ti jemljejo energijo in blokirajo tvoj potencial, da res zaživi? Lahko ti pomagam! Moja sposobnost je, da energijsko vidim program, ki te blokira, pozdravim energijske poškodbe, ki so nastale zaradi tega programa in stari program zamenjam z novim, ki te podpira.

Similar Posts