Če bi imela v rokah čarobno palčko, ki bi ti lahko izpolnila vse želje, kaj bi si zaželela? Večina bi si želela najprej več denarja, mogoče več časa zase, ljubezni? Kaj je zate? Zakaj bi si želela več denarja, iskreno? Seveda zato, da bi bilo življenje drugačno, lepše, privoščila bi si lahko več stvari, obiskala lepe kraje, kupila lepe obleke, živela v lepi hiši na čudovitem kraju in veliko pomagala drugim ljudem.

Zakaj pa bi resnično želela več denarja (ali pa več časa ali karkoli si si že zaželela)? Če pogledamo in kockamo zakaj, zakaj, pridemo do tega, da bi si vse to želela, ker bi se drugače počutila. Ljudje si želimo stvari in odnosov zaradi tega, ker se počutimo in občutimo srečne, izpolnjene, ljubljene, mirne, varne, povezane. Naslednje vprašanje. Kako pa lahko pridemo do vsega tega?

Naj ti zaupam skrivnost. Ljudje mislijo, da jih do vsega tega ločijo različne stvari; rabijo več znanja, več časa, več informacij, ne poznajo sistema dela, tehnike,… Kaj ti misliš, da te loči do vsega, kar si najbolj želiš na svetu? 

Naj ti zaupam skrivnost. Obstaja ena komponenta, čudežna sestavina, ki ti pomaga, da se vse ostale stvari, za katere misliš, da ti manjkajo, zaživijo. Po vsej verjetnosti delaš na sebi, mogoče si celo v nekem programu, imaš mentorico, obiskuješ delavnice, vendar nič od tega ne deluje oziroma ti ne omogoči, da bi postavila življenje na nov nivo, če nimaš KREATIVNE energije. Kreativna energija je tista sestavina, ki nas dela privlačne, iskrive, motivirane, če jo imamo dovolj, izžarevamo ljubezen, seksapil in to je tista sestavina, ki nam omogoča, da lahko dosegamo konkretne rezultate v življenju. 

Če na kateremkoli področju nisi zadovoljna z rezultati, ki jih dosegaš, pa naj bo to v osebnem počutju, partnerstvu ali finančno, ti zagotovo manjka KREATIVNE energije! To mi potrjuje petindvajset let raziskovanja na področju osebne transformacije in delo s nekaj tisoči strank. Ko imaš dovolj kreativne energije, se vse ostalo, kar trenutno delaš in si želiš, poklopi v celoto in začne delovati!

Lahko ti pomagam in iz srca ti želim pomagati. Lahko te naučim, da razviješ sposobnost regeneriranja KREATIVNE energije, da se energijsko napolniš in narediš nov začetek v tvojem življenju!

PS. Tisti, ki me že nekaj časa spremljate, veste, da kreativna energija in življenjska energija, katero dobimo preko hrane, spanja, meditacije, nista isto. Življenjsko energijo potrebujemo za življenje in obstajanje, kreativna energija pa nam da rezultate. 

PPS. Če misliš, da potrebuješ samo več časa zase, da se oddahneš, spočiješ, da bi se morala več gibati, zdravo prehranjevati – vse to je res in ti lahko pomaga, vendar ni ključ. Bo zagotovo bolje. Vendar. Manjka ti kreativne energije.

Lahko ti pomagam in rad bi ti pomagal. Vabim te, na brezplačni strateški pogovor, kjer bova pogledala kako lahko trening kreativne energije spremeni tvoje življenje. Na pogovor se prijaviš tukaj (klikni >>)

Similar Posts