Včasih se vzroki za neuspeh skrivajo globlje, kot si mislimo. Dostikrat razmišljamo, kaj so vzroki, da ne naredimo koraka naprej, zakaj se obotavljamo, na nek način čutimo strah, včasih celo odpore.

Velikokrat iščemo vzroke v mladosti, raziskujemo, kaj se nam je zgodilo. Vse to je pomembno in nam velikokrat lahko pomaga, da stvari spremenimo. Je pa še nekaj bolj pomembnega.

Bolj, kot to, kaj se nam je zgodilo, je pomembno, kaj je to povzročilo. Energija strahu, stresa, zamer, razočaranj, žalosti povzroči energijske rane po eni strani, po drugi strani pa energijske blokade, ki nam preprečujejo, da lahko delujemo brez strahu in omejitev.

Mitja je prišel do mene zaradi “zdravstvenih težav”. Mislil je, da ga te omejujejo, da ne more napredovati v službi, pa tudi v življenju je delal bolj previdne korake.

Povedal sem mu, da so te “zdravstvene težave” v resnici Energijske in jih je potrebno Energijsko pozdraviti. Začela sva s treningom, energijskim zdravljenjem in spremembe so se začele hitro kazati.

Mitja je najprej postal bolj umirjen in samozavesten. Več energije mu je prineslo napredovanje na delovnem mestu. Začel je drugače razmišljati, dobil nove ideje in bil pripravljen narediti večje korake. Poleg službe je začel še s popoldansko obrtjo, popravljanjem strojev.

Če povzamem, Mitja je s pomočjo Energije uredil “zdravstvene težave” in spremenil svoje življenje. Dodatna energija pa mu je prinesla tudi dodatno finančno nagrado, trideset procentno povišico v službi in do nekaj tisoč dodatnih evrčkov popoldne.

Večina naših strahov je dejansko energijskega izvora. Ko jih odstranimo in se hkrati naučimo povečati svojo energijo, lahko resnično začnemo živeti življenje, ki smo si ga vedno želeli.

PS. Če si nekdo, ki čutiš, da ne živiš še svojega potenciala in iščeš poti, kako lahko v polnosti zaživiš svoje življenje, me kontaktiraj. Mogoče ti lahko pomagam.

Similar Posts