Se ti je že kdaj zgodilo, da imaš občutek, da se ti določene situacije ponavljajo, da delaš vedno iste in iste napake, da imaš podobne izkušnje, kot si jih imela že v prejšnjem partnerstvu, da se na nekem področju vrtiš v krogu in nikakor ne moreš presekati in narediti koraka naprej?

Nisi edina. In tudi nisi ti sama kriva, da se ti to dogaja. Krivi so tvoji podzavestni programi, ki to povzročajo.

Naši podzavestni programi so tisti, ki nas obnašajo, ki določajo kako doživljamo stvari, kako reagiramo, kako se odločamo. Oblikovali so se skozi naše življenje in so skupek programov, ki smo jih dobili od naših staršev, okolice, učiteljev v šoli in življenju in seveda trdo pridelali in sprogramirali tudi sami.

Torej, naši podzavestni programi so krivi za (skoraj) vse, kar se nam dogaja. Oni so krivi. Ne čisto popolnoma. Krivi smo dejansko mi, ki smo jih sprejeli. Mi smo tisti, ki odločamo kaj sprejmemo in uporabljamo in kaj ne. Seveda ni tako enostavno. Programiranje se dogaja na zavestni in nezavestni ravni in večino tega kar sprejmemo, niti ne opazimo in se niti ne zavedamo.

Pred tremi leti je prišla do mene Sabina in mi potožila, da je v precej težkem partnerstvu. Ni se znala ceniti in njen partner je bil precej nasilen do nje. Situacija ni bila enostavna in želela je iti ven iz tega partnerstva. Razložil sem ji kako stvari delujejo in začela sva se pogovarjati, da bi se priključila mojemu individualnemu programu. Pogovori so se malo zavlekli in potem me je nekega dne “presenetila”.

“Miran, coachinga ne rabim več. Odločila sem se spremeniti življenje, starega imam dovolj, hočem drugače. Hvala ti za vse. Spoznala sem novega partnerja in sedaj je vse drugače. On me ceni, prinaša mi rože in je čisto drugačen do mene, kot je bil moj bivši.” Seveda sem ji želel povedati, da mogoče ni vse tako, kot ona sedaj vidi, pa je imela občutek, da ji nekaj prodajam. Želel sem ji srečo.

Dve leti kasneje pa me pričaka njen email. “Miran, v solzah vam tole pišem. Potrebujem pomoč. Vse je bilo super in imela sva se rada, sedaj za novo leto pa je nenadoma izgubil kontrolo in začel vame metati copate. Pobrala sem stvari in odšla stran. Rabim pomoč.”

Če želimo spremeniti svojo situacijo, ni dovolj samo, da se odločimo. Odločitev se zgodi samo na zavestnem nivoju in ponavadi naša zavest in zavedanje nista dovolj močna, da bi se lahko zgodila trajna sprememba.

Če želimo drugačno življenje, nov način partnerstva, se morajo spremeniti naši podzavestni programi. Drugače ne gre. Programe je treba identificirati, energijsko zaceliti poškodbe, ki so jih povzročili in jih zamenjati z novimi, ki nas podpirajo. Šele, ko zacelimo in pozdravimo svojo preteklost, lahko zgradimo čudovito prihodnost.

Sabinin podzavestni program je bil tisti, zaradi katerega je imela probleme že v prvem partnerstvu in isti program, ker ga ni spremenila, je povzročil zaplet in situacije tudi v naslednjem odnosu.

Zakaj je tako težko spremeniti program? Program je včasih kar precej težko prepoznati. Lahko je nastal iz nečesa, kar ti je mama ves čas govorila. Lahko pa je nastal iz tvojega odziva na to, kar ti je govorila mama. Ali pa odziv na nekaj čisto tretjega.

Sam sem imel do svojega štiridesetega leta in še sedaj včasih probleme z zdravjem. Moja ledvica so bila vedno na udaru. Malenkost prepiha, za trenutek mrzle noge in že je imel moj mehur zabavo. Hoja na wc vsake pol ure je bila stalnica v mojem življenju. Nikoli mi ni bilo jasno, celo življenje sem se ukvarjal s športom, kondicija na višku, občutljiv pa kot malo dete. Vse, dokler nisem dobil “razodetja”. “Pazi,” mi je celo življenje govorila moja mama. “Pazi, da se ne boš prehladil, pazi, ker piha, pazi, da te ne bo opeklo sonce, pazi na cesto, pazi življenje!” Ne samo življenje, “programirala” je celo moje zdravje.

Če se ti še vedno ponavljajo situacije, ne glede kako se odločaš in poskušaš spremeniti življenje in partnerstvo, potem tvoj program še vedno deluje. Program je treba identificirati, energijsko zaceliti poškodbe, ki jih je povzročil in ga zamenjati z novimi, ki nas podpira. Šele, ko zacelimo in pozdravimo svojo preteklost, lahko zgradimo čudovito prihodnost.

Lahko ti pomagam.

Moja sposobnost je, da energijsko vidim program, ki te blokira, pozdravim energijske poškodbe, ki so nastale zaradi tega programa in stari program zamenjam z novim, ki te podpira, da lahko imaš boljše partnerstvo; več razumevanja, več privlačnosti in spolne energije, več intimnosti, več skupnega časa in sreče.

Ko se energijsko spremenijo naši podzavestni programi, se spremenijo naši odnosi, izboljšata se partnerska komunikacija in partnersko razumevanje. Poveča se nam medsebojna privlačnost in želja po intimnosti, bolj se ujamemo in zbližamo z našim partnerjem. Naše partnerstvo se prebudi in dobi novega zagona.

PS. Pri spreminjanju podzavestnih programov na način, ki resnično deluje ti zagotovo lahko pomaga moj “Program ČUDOVITEGA Partnerstva”. Za več informacij me kontaktiraj!

Similar Posts