“Kar nekam čudno me gleda, nič mu ni jasno. Prej sem bila zategnjena, sedaj sem vesela, sproščena. Moje življenje se je popolnoma spremenilo v teh nekaj mesecih.

Mož me opazuje in včeraj mi je celo namignil, če imam drugega. Prej sva bila na tem, da greva narazen, sedaj ves čas leze za mano. Drugačne vrste problemi. Sedaj se pripravljam, da mu povem, da sem na energijskem treningu. Mislim, da bo potem čas, da začne tudi on.”
.
.
V partnerstvu se izgubijo iskrice, ko nam zmanjka kreativne/seksualne energije. Večinoma se to zgodi, ker to energijo porabimo za kreativnost/finance.

Energijo lahko na nek način razdelimo na življenjsko in kreativno. Življenjsko potrebujemo za naš obstoj, da živimo in delujemo. Kreativna pa je tista, s katero kreiramo, ustvarjamo, služimo finance. Del seveda, pa jo porabimo za intimne aktivnosti.

Mogoče se vam bo zdelo čudno, vendar je logično. Če pogledamo seveda samo za namen raziskovanja, nihče ni več ali manj vreden, smo samo različni, poklice, ki vključujejo predvsem fizično delo. V proizvodnji, pri avtomehanikih, za tekočim trakom, ljudje večinoma porabljajo fizično energijo. V zraku pa je ogromno seksualne energije in takšni ljudje so ponavadi tudi “zvečer” precej bolj aktivni. Na žalost večinoma kreativne/seksualne energije porabijo za te večere, kar se jim tudi pozna na njihovem TRR-ju.

Po drugi strani pa ljudje v pisarnah, kjer je kreativno delo, porabljajo precej več kreativne energije. In ko pridejo zvečer domov, jim ne ostane več veliko za večerne dogodivščine. Se strinjate? Se tudi vam to dogaja? Se pa bistveno bolj pozna na TRR, kjer je več.

Na žalost pa se ta poraba kreativne energije pokaže tudi v odnosu. Odnos se ohladi, ni več iskric, ni več prave energije. Glede tega se pritožuje ogromno parov, so utrujeni in naveličani.

Če želite obuditi svoje partnerstvo, obuditi svojo kreativnost, morate obnoviti kreativno energijo. To nam omogoča tehnika Energijskega pretoka, ki je hkrati polnjenje, regeneracija in aktivacija. Ko se nam poveča kreativna energija, se nam poveča veselje do življenja, dobimo kreativni zagon, poveča se seksualna energija in obnovi privlačnost.

In mož moje študentke je imel na nek način prav. Sumil je, da ima njegova partnerka “nov vir energije”, kar bi lahko pomenilo novega ljubimca, v resnici pa je samo priklopljena na vir Univerzalne inteligence, Energije.

PS. Energijski pretok je del Energijskega treninga, preko katerega treniram svoje študente. Če bi vas zanimal priklop na dodaten vir, pa me kontaktirajte!

Similar Posts